Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam wszystkich użytkowników naszej wspaniałej sieci w ten specjalny dzień! Wraz z całą administracją sieci serwerów StrefaSkilla.pl chcemy złożyć wam najlepsze życzenia i życzyć mile spędzonego czasu w gronie bliskich. Mamy nadzieję, że ten czas spędzicie wraz z rodziną/bliskimi, a nie siedząc przed komputerem, a na stole nie zabraknie wam jedzenia. Zapewne prezenty pod choinką również trafią w wasz gust, ja za pewne co roku . Poza świątecznymi życzeniami, życzymy wam również udanego świętowania nowego roku, który mamy nadzieję, że spędzicie w miłej atmosferze! Przypominamy o ostrożności podczas strzelania petardami, żeby nie było żadnych wypadków . Zostawiamy temat otwarty, jakby ktoś był chętny złożyć życzenia osobiście. Prosimy robić to w tym temacie! Zapraszamy również do wzięcia udziału w naszym konkursie, do wygrania całkiem ciekawe nagrody! - https://strefaskilla.pl/temat/14880-swiateczny-konkurs/ Wesołych świąt, Administrcja StrefaSkilla.pl 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik DeMoNeK Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dzięki Wzajemnie 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Wesołych Świąt życzy Maciej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Ja już napisałem taki post ale okxd Dziękuję I wzajemnie❤️ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 stolat! 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dzięki wzajemnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dzięki Wzajemnie Pozdrawiam z rodzinką 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 24 Grudnia 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Wesołych wszystkim ( : Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ KubaPL Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dziękuje i wzajemnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NoWay. Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 dziena pozdro poćwicz Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 dzięki haha ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi