Użytkownik synof Opublikowano 25 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Otóż jest taka sprawa, że na spekta przenosi po 3 minutach afk, jak admin nie widzi i nie wyrzuci gracza w tym czasie, to może zabić graczy na początku rundy z spectate, oto dowód i demko, aby każdy widział o co chodzi, http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1912252035-de_dust2_snow-1577302500-1577303700.zip 18:50 minuta Gracz Amas, nie moge nawet za to zbanować, bo w regulaminie nic nie ma na ten temat, a to błąd wgranego pluginu, tak więc poprosimy opiekunów serwera o zmianę tego pluginu na inny lub poprawienie tego. Dziękujemy w imieniu wszystkich graczy, którzy się pod tym podpiszą. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Amas Opublikowano 26 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Potwierdzam. Wykorzystuję ten bug regularnie i minimum dwa razy dziennie (Pewnie wykorzystywałbym częściej gdyby nie to, że potrzeba trochę cierpliwości). Cieszę się, że w końcu ktoś to zgłosił, bo jak sam autor tematu stwierdził - w regulaminie nie ma nic na ten temat wspomniane, więc patrząc czysto teoretycznie nie mogę zostać za to zbanowany czy w innym stopniu ukarany. Sam bug jest ciekawy bo wyglądasz jak CT i w dodatku jak się kończy runda to na początku następnej jesteś w tym miejscu gdzie byłeś - nie przenosi cię na żadnego z respów co można ciekawie wykorzystać. Dla mnie sporo zabawy bez konsekwencji - dla innych - na pewno problem Pozdrawiam. P.S. W konsoli po przeniesieniu na spectate pokazuje się taki o to wycinek: " Server tried to send invalid command:"kill" " - Podejrzewam, że coś w tym wersie podczas pisania pluginu zostało przekręcone, pewnie łatwe do sprostowania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 26 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Są święta czekamy aż właściciel @Trivor to naprawi/wgra nowy. Puki co za wykorzystywanie tego błędu pluginu gracz otrzyma bana od 30 min. do 12h. @Dusia - mając passy do ftp możesz zapoznać się z tematem i usunąć plugin. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 4 godziny temu, Amas napisał: Potwierdzam. Wykorzystuję ten bug regularnie i minimum dwa razy dziennie (Pewnie wykorzystywałbym częściej gdyby nie to, że potrzeba trochę cierpliwości). Cieszę się, że w końcu ktoś to zgłosił, bo jak sam autor tematu stwierdził - w regulaminie nie ma nic na ten temat wspomniane, więc patrząc czysto teoretycznie nie mogę zostać za to zbanowany czy w innym stopniu ukarany. Sam bug jest ciekawy bo wyglądasz jak CT i w dodatku jak się kończy runda to na początku następnej jesteś w tym miejscu gdzie byłeś - nie przenosi cię na żadnego z respów co można ciekawie wykorzystać. Dla mnie sporo zabawy bez konsekwencji - dla innych - na pewno problem Pozdrawiam. P.S. W konsoli po przeniesieniu na spectate pokazuje się taki o to wycinek: " Server tried to send invalid command:"kill" " - Podejrzewam, że coś w tym wersie podczas pisania pluginu zostało przekręcone, pewnie łatwe do sprostowania. To używa się tej funkcji, a nie wpisywać w konsole gracza komendę "kill". https://amxx.pl/dokumentacja/f85/user-kill Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zaraz poprawie ten Anty AFK. Co do paki, muszę do tego wyłączyć serwer, opiekunie przypomnij mi o tym w godzinach poludniowych 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi