Użytkownik∙ TrenującySkoki. Opublikowano 26 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Nick z CS:NapeK Admin banujący:WrongPoliceman Serwer:Jailbreak Data zdarzenia:26.12.2019 Opis sytuacji: Dostałem bana za coś czego nie ma w regulaminie, admin chyba wymyśla na szybko jakieś podpunkty, jestem zaznajomiony z zasadami, i czyn ,który popełniłem nie jest zabroniony w żadnym punkcie, nie widzę na ten temat nawet wzmianki. Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): - Nie mam bansa z JB Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina WrongPoliceman. [AMXBans] Pozostalo ci 11 hours , 53 minutes and 58 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : NapeK [AMXBans] Powod : ' podpuszczanie osob na napisanie /zmiana siema ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 199359518 ' [AMXBans] Twoje IP : ' X.X.X ' [AMXBans] =============================================== Nie podobało mi się jak CT prowadzi, od tego jest /zmiana, a ,że inni zrobili to samo to who cares, ich sprawa a nie zmuszałem ich. @NeQMaster No ale tego punktu ,że jak admin jest w CT to jest zakaz też nie widzę, a namawiałem do pisania już grubo po tym, wte czy we wte 12h to zbyt długi ban, nawet nie ma czegoś takiego w taryfikatorze. @NeQMaster Nadal nie stosowałbyś się do regulaminu Edytowane 26 Grudnia 2019 przez TrenującySkoki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 26 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Byłem wtedy na serwerze wiec jako admin pozwole się wypowiedzieć. Zabito cię i Ci się to nie spodobało i zacząłeś wszystkich namawiać żeby pisali zmiana:) Ja byłem w CT a jeśli admin jest w ct jest zakaz pisania tej komendy, ponieważ każdy admin ogarnia ct a jeśli by nie ogarniał to by nie był adminem. Przyznam ze już tez miałem amx_banmenu odpalone żeby dac ci bana za to ale Wrong mnie wyprzedzil. [JailBreak] Obsluga wiezienia pozwolila wybrac zyczenie! [JailBreak] Wiezien ma 40 sekund na wybranie zyczenia! *DEAD* rusek(: : zbyt op ten hero *DEAD* NapeK : wpiszcie /zmiana *DEAD* NapeK : pisac /zmiana [ZMIANA] Pozostalo 3 glosow aby wyrzucic Straznikow do wiezniow! [JailBreak] WrongPoliceman wybral Pojedynek [ZMIANA] Pozostalo 2 glosow aby wyrzucic Straznikow do wiezniow! NaapadNaaBaang died *DEAD* WODZU GRZMIACA @TrenującySkoki.ja bym ci dal na 24 wiec Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 26 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Dostajesz UB, ale jeszcze raz taka akcja z komendą "/zmiana" dla rozrywki, a skończy się to dłuższym banem, bo to nie jest nawet śmieszne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi