Użytkownik∙ KubaPL Opublikowano 29 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Jest taka sprawa że w lewym górnym rogu pokazuje jaką ma się rangę i postęp od wczoraj po południu już mi tego nie pokazywało nic nie wpisywałem ani nic jak zginę to mi pokazuje u kogoś jaka ranga i postęp a u mnie tego nie pokazuje nie wiem dla czego, ktoś pomoże albo to naprawi? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ KubaPL Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Próbowałem i nic Odnośnik do komentarza
Użytkownik synof Opublikowano 29 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Ja widziałem, że u niektórych ludzi też mi nie pokazuje ich rang, ale to takie osoby jak tbj co ma ponad 4 k fragów, nie wiem też od czego to może zależeć. Dzięki Kubuś za zgłoszenie tego błędu, ja bym na to nie wpadł, bo jak 2020 napisał też mi to do szczęścia nie potrzebne Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 31 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi