Użytkownik NeQMaster Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Imię: Mateusz Wiek: Za pół roku 18, obecnie 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Dostąłem informacje, że znany wszystkim tutaj StennyS zrezygnował z rangi "Opiekun JailBreak", a z racji iż jestem już troszkę czasu adminem, wiele osób mnie zna i mam nienaganną opinie wśród graczy, spróbuje swoich sił właśnie na tym stanowisku. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, miałem nawet kilka własnych serwerów. Znajomość amxx i panelu (0-10): 9/10 (nie dam rady wszystkiego zapamiętać). Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście, pomogę jak tylko będę mógł. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, interesuje się głownie muzyką, tworze nieraz biciki w FLStudio, gram bardzo dużo w lige z Malwiną . Ale jeśli chodzi o to stanowisko to oświadczam, iż będę pomagał wszystkim jak tylko mogę, już to robię ale nie mam tak dużego pola manewru jako zwykły Administrator Serwera, jestem bardzo miłym i opanowanym adminem. Właściciel serwera napisał mi że mam szansę na dostanie owej rangi dlatego też piszę swoje podanie :)). Pozdrawiam wszystkich cieplutko, życzę szczęśliwego nowego roku i żeby ten nowy rok był lepszy niż poprzedni :* 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Jestem jak najbardziej na tak! +amx +bardzo duża aktywność na serwerze +Jest znany na serwerze jak i na forum +Zawsze pierwszy do pomocy! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Na tak +amx +Aktywność +jest znaną osobistością na serwerze jak i na sieci nic tylko brać w ciemno 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 na tak +wiek +znajomość AMX +znany na forum 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Akukuuu Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 + aktywny + pomocny + wiek + amxx na tak ale już jeden opiekun jest więc nie wiem czy ci się uda @NeQMaster ale licze że się dostaniesz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 30 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Od dwóch tygodni nie jesteś na serwerze zbyt często, więc nie mam zbytnio jak ocenić twoich umiejętności w ogarnianiu serwera, czyli prowadzenia jako strażnik lub utrzymania porządku wśród graczy i karania za łamanie regulaminu. Na czas obecny powstrzymamy się od przyjęcia, bądź odrzucenia podania do czasu, kiedy wrócisz na serwer. Zapraszam wszystkich do dalszej oceny owego Admina! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Gracz został sprawdzony. Odrzucam. @Dusia Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi