Użytkowniczka Ewciakkciak Opublikowano 20 Lutego 2021 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Nie Gangsta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Nie Oro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 21 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Nie Kacperem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 21 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Tak Oro? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 27 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie. Kacperek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 27 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Tak Lucyfer? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 6 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Yess Ewciakkciak ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 18 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie Oro? 1 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 19 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Nie OrOoo ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 20 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 jest i on ! tak ! Kacperek ? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 20 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Nie Zwyrol ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 20 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 nie. Oroo ? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 21 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Nie Reset 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Nie Oro/Reset tak fifti fifti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Nie Laluś? XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie Vashka 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 25 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie, Lalus? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie ReseT 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 25 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Najaak, Oro? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Julka 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Nie Orinio ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Flux 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Reset 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 26 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie Ciechocinek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Nie Oro 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi