Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie Oro zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie Zwyrol 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 27 Marca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie Julka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Nie Oro 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nie Helik bo czeka na dissa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec dzido Opublikowano 28 Marca 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 A nie nikt by się nie spodziewał, że ja Oro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 28 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nope, Iksiu? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nie. Waszka G 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 30 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nope teraz Zwyrolka Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie No to teraz ReseT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 30 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 najaaak teraz Zwyrolka ? 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nope Reset? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie Reset bo co chwilę tu jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Otóż nie Ale może teraz Reset 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Nie Oro 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie ReseT ? Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Vashka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie. Vashka. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Tak Zwyrol 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Jaki jasnowidz :O ReseT 2 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Proste, Smarfetka? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie, ZwYroL? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Tak łatwo mnie wyczytać? Wzywam Vashke 1 1 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 No pewnie, że brawa Oro tera wpadnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 nope, ohSugarry?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nope, Zwyrol? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi