Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nic z tego Vashka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nope, ReseT nigdy nie śpi 🤣 Dawaj Helik 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Żadnen Helik mordo Scooucik też nie śpi No to dawaj, teraz ReseT bo wiem że nie śpisz 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Spóźniony, ale jestem Reset 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie Zwyrol 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Nie, helikopterovsky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 8 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 nie :p Scout ? Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Chciałbyś Oro 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 nope, reset ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie Teraz reset 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 9 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jest i on, Teraz Oroo 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Obecnie go nie ma. Reset 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 nie, Helikopterovsky ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 9 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie, Scout? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Jestem i ja No to teraz może Oro ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie Kotek 3 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 A niee Teraz będzie ReseT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 9 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Teraz jest ReseT 🤣 Depresja? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie Lucyfer? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ZwYroLka Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Niee, ZwYroL? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie ReseT? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie Szynka? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie oro? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Scout. Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie Helik ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 9 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zwyrolka dawaj chociaż ostatni raz 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi