Użytkownik czupakabra Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć, jestem Bartek, Barcik, Bartłomiej wszystko zależy dla kogo.....na wstępie chciałbym Was serdecznie przywitać. Czytając poprzednie wpisy rozumiem, że trzeba napisać coś od siebie. Mam więcej niż 25 lat, mieszkam z psem i pracuje. Nie utrzymuje się z 500+. Z zainteresowań wódka, narkotyki, piękne Panie i żeby nie było monotematycznie uwielbiam również długie wędrówki górskie i podróże. Bieszczady przed tym jak były modne, Tatry. Nie lubię auto-tune. W CS'a grałem już w gimnazjum i razem ze znajomymi tworzyliśmy również taką mniejszą społeczność - oj....kiedy to było. Nie wiem jak długo tu będę, ale jeszcze raz cześć. Edytowane 1 Stycznia 2020 przez czupakabra Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Czesc Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 czee "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Akukuuu Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witaj. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Siemaneczko Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Siema Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 2 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 No witaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Hej ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi