Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nick: @y0ung Wiek (dokładna data urodzenia): 29.10.2004 Parę słów o sobie: Witam nazywam się Daniel mam 15 lat interesuję się informatyką i grami. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: 4-5 godzin wiadomo,że w weekend dłużej. Czas online na forum: 5d 21h 54m 9s Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Myślę,że na spokojnie nadaję się na tą funkcję,jestem osobą bezkonfliktową i raczej miłą ale wiadomo każdemu czasami "puszczą nerwy" jeśli wbije jakaś osoba która zaczyna obrażać,wyzywać jechać po rodzicach nie jest to przyjemne a jeśli nie ma żadnego moda SB ani administracji forum to taka osoba czuje się bez karna i myśli ,że mu wszystko wolno.Więc chciałbym pomóc obecnym osobą. Pozdrawiam y0ung "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 2 minuty temu, jay20034 napisał: wiek 08.07.2006 Witam mam na imię Marcin mam 13 lat interesuje się esportem,informatyka i koszykówką ,oraz chcę być na scenie esportu w przyszłości. jeśli jest to poniedziałek-piątek to 2/3 godzinki w weekendy 6/7 godzin Czas na forum nie cała godzina tak Ponieważ jestem osobą miłą dla innych,chętną do pomocy jeśli ktoś by nie wiedział jak cos zrobić . jeśli wbij na serwer taka osoba co obraża wszystkich po kolei staram się ją ogarnąć porozmawiać z nią (dlaczego tak robi,co jest przyczyną tego że wyzywa innych) Tu się podania nie pisz.e. @y0ung co ja ci powiem mordeczko... Ja jestem na tak +Aktywność duża +Udzielasz się na strefaboxie. + Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @y0ungWięc? Tak +wiek +osoba miła i kulturalna co zauważyłem przez mniejszy czas +udzielasz się na chatboxie +trzeba dawać ludziom szanse 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 na tak -aktywny -kulturalny -lubiany -pomocny 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 nie zbyt go znam ale wydaję się być w porządku osobą i dojrzałym człowiekiem jak na swój wiek +/- wiek +lubiany -/+ kultura Jak dla mnie okres próbny. ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Okres probny +rozpoznawalny +checi +niewidzialem zebys wdawal sie w niepotrzebne dyskusje 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Przyjmuję na okres próbny na miesiąc. (czyli 3.02 powiemy Ci czy zostajesz już na stałe) 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi