Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Może za wcześnie lecz jest 0 grafików - Avpl

Chillwagon_09152

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:  Avpl

Imię: Adam

Jakich programów używasz do grafiki? Z gimpa przszedłem na photoshopa. Więc teraz tylko photoshop.

: Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na spokojnie 5-6 godzin nawet więcej. Zależy od dnia.

Opisz siebie: Może najpierw się przedstawię. Jestem Adam mam 15 lat interesuję się grafiką oraz gram w piłkę nożną. Swoją przygodę z grami zacząłem gdy miałem 6 lat wtedy jak mieszkałem jeszcze w rodzinnym domu grałem na komputerze w takie gry wyścigowe gdzie ścigałeś się 1v1 z botami. Następnie zakupiłem grę Farming Simulator2012 i zacząłem w nią grać. Lecz znudziły mi się gry takie więc któregoś dnia byłem u wujka i on właśnie grał w Csa 1.6. Grałem u niego zawsze jak  tylko tam byłem. Potem u siebie pobrałem cs`a na ns grałem ponad 3 lata aż zakupiłem go na steam. Przez 3 lata była to czysta gra a potem zacząłem wchodzić na serwer mixowe i grać na nich ,zacząłem bywać na forach. I tak tutaj się znalazłem.  Co do mojej osoby ,jestem osobą bez konfliktową oraz uwielbiam wykonywać powierzone mi obowiązki w 100% starając się nikogo przy tym nie zawieść. W rodzinie jestem postrzegany jako osoba z dobrym sercem wzięło to się z stąd iż kiedyś na ulicy znalazłem pieska i był nie zadbany ,więc pobiegłem po tatę i razem zawieźliśmy go do schroniska z tego co widziałem po tygodniu znalazł ten piesek dom. Jestem miły oraz kulturalny ;) 

Dlaczego akurat Ty? Ja iż jestem odpowiedzialną osobą ,pomimo ,że mnie nie znacie jestem godny zaufania. A nie widzę żadnej osoby z rangą ,,GRAFIK" na forum a ja się tym interesuję i mogę pisać poradniki czy też dodawać nowe prace lub wykonywać zlecenia. Chciałbym być grafikiem iż jako grafik mam funkcję zamykania nie których zleceń a wyższe rangi takie jak np @Dusia nie musiały by tracić na to czasu , wykonywał bym pracę grafika sumiennie i pomimo ,jak wspomniałem nie jestem tu długo i mnie nie znacie sądzę ,że powinienem otrzymać szansę wykazania się.

: Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6.5/10 jestem osobą z niską samooceną.

Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Mam dwie iż jak wspomniałem w mojej galerii miałem restart dysku dzisiaj i prace przepadły. 

Kontakt: Forum!

Podanie jest autorskie i zastrzegam ,że napisałem całą prawdę. Pozdrawiam Avpl

@Dusia ref >^

AVATAR [STREFASKILLA] - NEQMASTER.jpg

TŁO PROFILOWE ~ AVPL.jpg

TAPETA [STREFASKILLA] - NEQMASTER.jpg

@HAHAHA po co komentujesz z multi kont?

Edytowane przez Avpl
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 2

,, Szef wszystkich szefów "

• Użytkownik

Jak dla mnie bomba, pomimo tego że jest z nami krótko to po 1 nie ma grafików, po 2 zrobił mi sztos avek, bardzo mi się podoba i po 3 widać ambicje u chłopaka 

Jestem na tak

• Super 1
  • Użytkownik

Czemu nie... można dać szansę!

+wiek

+doświadczenie

+chęci

-nowy i ciężko z znajomością

-staż

• Super 1
  • Zasłużony

Skoro tutaj wymagania nie mają znaczenia to jestem na tak

brak grafika, zapał jak i chęci w pomocy danym działem.

Powodzenia

• Super 1
  • Użytkownik

co to za syf z painta xD

nie

zerowa aktywność, tak plakales w innych podaniach o te fora to masz

Rób zlecenia bez rangi, przynajmniej nie osmieszysz sieci

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 1

PAPUGA.png

• Premium
Premium

na tak 

+ wiek 

+ grafiki 

+ brak grafików 

+ chęci 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Junior Admin
Junior Admin

EPunsg7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• Dzięki 1
  • Wrr 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]