Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Avpl Imię: Adam Wiek: 15 Jakich programów używasz do grafiki? Z gimpa przszedłem na photoshopa. Więc teraz tylko photoshop. : Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na spokojnie 5-6 godzin nawet więcej. Zależy od dnia. Opisz siebie: Może najpierw się przedstawię. Jestem Adam mam 15 lat interesuję się grafiką oraz gram w piłkę nożną. Swoją przygodę z grami zacząłem gdy miałem 6 lat wtedy jak mieszkałem jeszcze w rodzinnym domu grałem na komputerze w takie gry wyścigowe gdzie ścigałeś się 1v1 z botami. Następnie zakupiłem grę Farming Simulator2012 i zacząłem w nią grać. Lecz znudziły mi się gry takie więc któregoś dnia byłem u wujka i on właśnie grał w Csa 1.6. Grałem u niego zawsze jak tylko tam byłem. Potem u siebie pobrałem cs`a na ns grałem ponad 3 lata aż zakupiłem go na steam. Przez 3 lata była to czysta gra a potem zacząłem wchodzić na serwer mixowe i grać na nich ,zacząłem bywać na forach. I tak tutaj się znalazłem. Co do mojej osoby ,jestem osobą bez konfliktową oraz uwielbiam wykonywać powierzone mi obowiązki w 100% starając się nikogo przy tym nie zawieść. W rodzinie jestem postrzegany jako osoba z dobrym sercem wzięło to się z stąd iż kiedyś na ulicy znalazłem pieska i był nie zadbany ,więc pobiegłem po tatę i razem zawieźliśmy go do schroniska z tego co widziałem po tygodniu znalazł ten piesek dom. Jestem miły oraz kulturalny Dlaczego akurat Ty? Ja iż jestem odpowiedzialną osobą ,pomimo ,że mnie nie znacie jestem godny zaufania. A nie widzę żadnej osoby z rangą ,,GRAFIK" na forum a ja się tym interesuję i mogę pisać poradniki czy też dodawać nowe prace lub wykonywać zlecenia. Chciałbym być grafikiem iż jako grafik mam funkcję zamykania nie których zleceń a wyższe rangi takie jak np @Dusia nie musiały by tracić na to czasu , wykonywał bym pracę grafika sumiennie i pomimo ,jak wspomniałem nie jestem tu długo i mnie nie znacie sądzę ,że powinienem otrzymać szansę wykazania się. : Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: 6.5/10 jestem osobą z niską samooceną. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): Mam dwie iż jak wspomniałem w mojej galerii miałem restart dysku dzisiaj i prace przepadły. Kontakt: Forum! Podanie jest autorskie i zastrzegam ,że napisałem całą prawdę. Pozdrawiam Avpl @Dusia ref >^ @HAHAHA po co komentujesz z multi kont? Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Avpl 1 2 ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Jak dla mnie bomba, pomimo tego że jest z nami krótko to po 1 nie ma grafików, po 2 zrobił mi sztos avek, bardzo mi się podoba i po 3 widać ambicje u chłopaka Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Czemu nie... można dać szansę! +wiek +doświadczenie +chęci -nowy i ciężko z znajomością -staż 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Skoro tutaj wymagania nie mają znaczenia to jestem na tak brak grafika, zapał jak i chęci w pomocy danym działem. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 co to za syf z painta nie zerowa aktywność, tak plakales w innych podaniach o te fora to masz Rób zlecenia bez rangi, przynajmniej nie osmieszysz sieci 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 4 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 na tak + wiek + grafiki + brak grafików + chęci Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi