Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Regulamin: Konkurs jest organizowany dla wszystkich użytkowników StrefaSkilla.pl Aby wziąć udział w konkursie należy wstawić swoje zdjęcie w tym temacie. Na zdjęciu musi być widoczna twarz. Wstawione zdjęcia ma przedstawiać jedną osobę, bądź dodać informacje która osoba ma być oceniana. Zdjęcie z największa liczbą reputacji nadanych przez użytkowników wygrywa konkurs. W przypadku takiej samej ilości głosów rozpocznie się dogrywka. Kategoryczny zakaz upraszania się o zagłosowanie. Jeśli taka sytuacja będzie miała miejsce, uczestnik jest automatycznie zdyskwalifikowany. Posty odbiegające od tematu będą również karane bez ostrzeżenia słownego. Czas na dodawanie zdjęć macie do 19 stycznia. Nagrody: Unikatowa ranga Mister bądź Miss. Dowolna usługa premium na naszym forum. 20 złotych do wydania na wybranym serwerze naszej sieci. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Ez @Mgielka zaliczasz zdj? https://imgur.com/gallery/zNK3eyf 5 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik BoT Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Panowie i panie dajemy buzki nie wstydzimy sie Edytowane 8 Stycznia 2020 przez BoT dodaje i ja dodatkowe zdjecia ;) 8 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kocimientka Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 hehe beka choina, Oski mowi ze gut /edit a tu szelfi z rana przed tym przytulkiem @NeQMaster takie mam usta szorki, kaczucha od urodzenia :s 4 9 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 to ja tez @tetrahydrokannabinol na tym 2 zdj wygladasz troche jak kaczka XDD 5 4 Odnośnik do komentarza
Strefowicz AlveA Opublikowano 4 Stycznia 2020 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dzień dobry 4 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 6 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Moze i ja spróbuję xd 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Lol to ja też chce 5 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik frost11 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Dwie ostatnie fotki z ig 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tysia :* Opublikowano 8 Stycznia 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 4 9 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Spoiler 1 6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik wieslaw Opublikowano 8 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wiesław 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NarratoR Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Tutaj z zasłoniętą. Tutaj z odsłoniętą. Nie byłem za tym ,żeby wstawić. Ale co tam mi szkodzi <dystans Edytowane 15 Stycznia 2020 przez CzarnyOgien 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Leksu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 1 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 No to pozdro XD 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Stycznia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi