Użytkownik Fr3shu Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nick: szew jungle Admin banujacy: KewolB Serwer: StrefaSkilla.pl ★ [3MAPS] !store !gloves !knife 128TR Data zdarzenia: 01-04-20 18:52 Opis sytuacji: Gram sobie na serwerku i banik za ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik KewolB Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Banik poleciał za aktywnego bana. To, że był reset serwera to nie oznacza, że grasz sobie jakby nigdy wcześniej nic się nie zdarzyło! Temacik do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 @KatowADRE- potwierdzasz? Oraz awansuj twoich adminów żeby rangi mieli. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KatowADRE- Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 @KUBI Tak potwierdzam. Na poprzednim forum gdzie stał mój serwer oraz był podpięty gracz otrzymał bana za "Wallhacka". Dlatego do dnia dzisiejszego chłopacy kierują się z poprzedniej strony aktywnymi banami. @KUBIZrobię to dzisiaj, ale też muszę poczekać aż technik oraz opiekun założą konta na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fr3shu Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 To ja poprosze rozpis demko z jakiego powodu dostałem bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik KewolB Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 @Fr3shu Nie odwoływałeś się na poprzednim forum, więc to już twój problem. Na tym dostałeś tylko za aktywnego. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi