Użytkownik niggerslayer Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Twój nick:niggerslayer Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/niggerslayer1236969/ Nick admina banującego:nie wiem bo bansy wala konia i sie nie laduja Data i czas zdarzenia:przed chwila Serwer (mod):only mirage 1 Opis sytuacji:no gram se krzycze ze same haksy na serwerze i bana dostaje Wycinek z konsoli:nie mam zadnego wycinka co ja mam wycinac Odnośnik do komentarza
Użytkownik hrms Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Kazdy na serwerze twierdził ze masz cheaty,gdy wbilismy z findelkiem na specta nagle przestałes grac i z 100% hs miales bodajze 40.Wczoraj mowiles zeby dac ci perma bo prędzej czy pozniej sie odpalisz i w csa grasz tylko na odpale według mnie nie był to sarkazm więc dostałeś bana. Co do rozpiski zaraz postaram się ją zrobić jesli nic nie znajde to dostaniesz unbana @SzolmiAlternator @Findelek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 To co wyżej, lecz nagle jak na ciebie patrzyliśmy to już nic nie siadało Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 >baituj z tym ze sie odpalasz i zlapia Nie obchodzi mnie co o mnie myslicie czy jestem odpalony czy nie czekam na rozpiske "wallhacka" którego daliscie w powodzie bana regulamin serwera Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 minuty temu, niggerslayer napisał: >baituj z tym ze sie odpalasz i zlapia Nie obchodzi mnie co o mnie myslicie czy jestem odpalony czy nie czekam na rozpiske "wallhacka" którego daliscie w powodzie bana regulamin serwera @niggerslayer Po pierwsze to się uspokój i nie takim tonem do moich adminów zrozumiano. Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 nie wiem gdzie tu niby zly ton jest ujety ale dostaje bana i ziomek mi przytacza sytuacje w których smieszkowalem c'mon tak czy siak czekam na rozpiske akcji z dzisiaj Dodatkowo dla Administratorów Serwera: - Admin przed zbanowaniem za czity ma obowiązek nagrać delikwentowi demo w celu późniejszego udowodnienia jego winy. Brak dema, osobnik dostaje UB a Admin ostrzeżenie lub degradację ze stanowiska - Admini mają się stosować do tego regulaminu jak i taryfikatora banów. Niesubordynacja/wymierzanie własnej sprawiedliwości wiążę się z UTRATĄ Admina. Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 @Youmuus włascicielu obczaj temat bo admini łamia regulamin serwera ;/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik hrms Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 @SzolmiAlternatorgracz w teorii czysty do unbana @KUBI @niggerslayerJestes pewny siebie,prędzej czy pozniej się doigrasz i cos na ciebie znajdziemy,konto zalozone 3dni temu pewnie powrót do csa po VACacjach @KUBI do unbana Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi