Użytkownik timuslala Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: timuslala Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/timuslala Nick admina banującego: findelek Data i czas zdarzenia: 16.00 05.01.2020 około Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: gram sobie, robie solóweczke piękną a tu banik Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl/ for more info. Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl/ for more info. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez timuslala Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ooooo jak miło nick banującego popraw na Findelek Kolega miałeś celownik an wysokości klatki a strzelałeś same heady. Odnośnik do komentarza
Użytkownik timuslala Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Ty chyba w życiu flickshota nie widziałeś. Poza tym gram na mobilnym necie i ping jest naprawde okej, ale packetloss moze byc wysoki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 8 minut temu, timuslala napisał: Ty chyba w życiu flickshota nie widziałeś. Poza tym gram na mobilnym necie i ping jest naprawde okej, ale packetloss moze byc wysoki. Nie wiem, za godzinkę zerknę na spokojnie na demko, jeżeli się pomyliłem to dostaniesz UB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 3:40 -Akcja w konektorze. Dostałeś flasha, a przypadkiem wiedziałeś, gdzie masz od razu strzelać, gdy już wszystko widziałeś celownik ci jeździł po głowach 3 graczy od konekta do shorta, później znowu celownik do głowie w konektorze 8:33 - Skanujesz smoke, ale pod koniec leci flick na głowe przeciwnika, 30 sekund później za szybko strzelasz 8:50 - wcelowany w okno, lecz typ wychodzący z konektora dostaje głowe 9:03 - niewiarygodna głowa w under, nastepny kill to jest (normalny) flick ze scouta. 9:14 - moim zdaniem zbyt szybka reakcja, nie mogłeś wiedzieć, że akurat wtedy idzie, co pokazuję, że troszkę szybciej strzelasz No i tu już banik poleciał Demo z 15:21 link do pobrania http://748939.node49.pukawka.pl/dem-de_mirage-1578234111-1578237235.zip 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 jak dla mnie czysty do unbana Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 26 minut temu, niggerslayer napisał: jak dla mnie czysty do unbana Na szczęście twoje zdanie nikogo nie interesuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik timuslala Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 20 godzin temu, Findelek napisał: 3:40 -Akcja w konektorze. Dostałeś flasha, a przypadkiem wiedziałeś, gdzie masz od razu strzelać, gdy już wszystko widziałeś celownik ci jeździł po głowach 3 graczy od konekta do shorta, później znowu celownik do głowie w konektorze 8:33 - Skanujesz smoke, ale pod koniec leci flick na głowe przeciwnika, 30 sekund później za szybko strzelasz 8:50 - wcelowany w okno, lecz typ wychodzący z konektora dostaje głowe 9:03 - niewiarygodna głowa w under, nastepny kill to jest (normalny) flick ze scouta. 9:14 - moim zdaniem zbyt szybka reakcja, nie mogłeś wiedzieć, że akurat wtedy idzie, co pokazuję, że troszkę szybciej strzelasz No i tu już banik poleciał Demo z 15:21 link do pobrania http://748939.node49.pukawka.pl/dem-de_mirage-1578234111-1578237235.zip 3:40 - po 1000h w csie można się odnaleźć na flashu, gdzie jednak mogą być ludzie jak jest ich w chuj na mapce, celownik jeździł, bo jak widzisz gościa to używasz myszki, aby w niego wycelować. 8:33 - normalny skan, normalne kampienie z scouta? 8:50 - na moim monitorze 144hz aż się uśmiechnąłem, na demku to wygląda śmiesznie, bo gość dostał zanim był na nim celownik, ale jak takie coś zrobić nawet na cheatach? Po prostu demko jest zlagowane o te moje 60ms i delikatny packetloss. Poza tym załączam screena, nie jestem pewien co to za liczba, ale nie chodzi o to, że demko jest w tickrate32? 9:03 - niewiarygodna głowa? nawet gościa nie trafiłem, chciałem zrobić takiego samego flickshota jak w 8:50, ale nie wyszło ;d za drugim razem wyszło 9:14 - ładna akcja widziałem gościa na monitorze z dobre 150ms, a mimo to dałem radę go strzelić, przy tym jak wypracujesz sobie odruch strzelania to jakby nie myślisz i reakcja jest szybsza (wspominałem, że wbiłem d2 w lidze? - pokazuje to, że jednak jakąś tam reakcje mam i ogarniam w gierki) Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 MOja rozpiska 3:40 wedlug mnie czysty fart. Skanowal poprostu na fleshu z nadzieja ze nie zginie. Na koncu wygladalo troche jak Wh lecz dobrze opanowal spraya i jakos zabil. b- 8:33- nic b- 8.42- widzimy przyklad aima... Celownik przeskakuje na model przeciwnika i po tym wraca na swoje miejsce b+ 8.45 zbyt szybka reakcja... nawet prosy tak nie strzelaja... zobacz to w zwolnionym tepie jak to wygladalo. b+ 8:50- pfff niemozliwy strzal.... Cos ten legit z stronki z czitami ktora reklamujesz nie dziala zbytnio b+ 9.03- byl zwykly flick. Nawet nie HS b- 9:14- zbyt szybka reakcja b+ Strasznie duzo razy pod rzad masz takie akcje nie prawda? Widac ze cos masz pomimo tego ze probujesz sie kryc. Nie wazne czy masz 1000h albo 300lvl steam.. mozesz kupic za grosze konto z 1k godzinami w csgo za grosze i czitowac na nich. dostajesz perma tak czy siak za reklamowanie czitow w nicku (grupa) Droga administracjo jezeli wam przeszkadza ta reklama mozecie usunac zdj. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi