Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ban za nic

timuslala

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: timuslala
Link do profilu steam: http://steamcommunity.com/id/timuslala
Nick admina banującego: findelek
Data i czas zdarzenia: 16.00 05.01.2020 około
Serwer (mod):    only mirage                           
Opis sytuacji: gram sobie, robie solóweczke piękną a tu banik
Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl/ for more info.
Disconnect: You have been banned by this server, check https://strefaskilla.pl/ for more info.

Edytowane przez timuslala
  • Użytkownik

Ooooo jak miło nick banującego popraw na Findelek

Kolega miałeś celownik an wysokości klatki a strzelałeś same heady.

• Użytkownik

Ty chyba w życiu flickshota nie widziałeś. Poza tym gram na mobilnym necie i ping jest naprawde okej, ale packetloss moze byc wysoki.

• Użytkownik
8 minut temu, timuslala napisał:

Ty chyba w życiu flickshota nie widziałeś. Poza tym gram na mobilnym necie i ping jest naprawde okej, ale packetloss moze byc wysoki.

Nie wiem, za godzinkę zerknę na spokojnie na demko, jeżeli się pomyliłem to dostaniesz UB :)

• Super 1
  • Użytkownik

3:40 -Akcja w konektorze. Dostałeś flasha, a przypadkiem wiedziałeś, gdzie masz od razu strzelać, gdy już wszystko widziałeś celownik ci jeździł po głowach 3 graczy od konekta do shorta, później znowu celownik do głowie w konektorze

8:33 - Skanujesz smoke, ale pod koniec leci flick na głowe przeciwnika, 30 sekund później za szybko strzelasz

8:50 - wcelowany w okno, lecz typ wychodzący z konektora dostaje głowe

9:03 - niewiarygodna głowa w under, nastepny kill to jest (normalny) flick ze scouta.

9:14 - moim zdaniem zbyt szybka reakcja, nie mogłeś wiedzieć, że akurat wtedy idzie, co pokazuję, że troszkę szybciej strzelasz

No i tu już banik poleciał

Demo z 15:21 link do pobrania http://748939.node49.pukawka.pl/dem-de_mirage-1578234111-1578237235.zip

• Super 1
  • Użytkownik
26 minut temu, niggerslayer napisał:

jak dla mnie czysty do unbana

Na szczęście twoje zdanie nikogo nie interesuje :)

• Użytkownik
20 godzin temu, Findelek napisał:

3:40 -Akcja w konektorze. Dostałeś flasha, a przypadkiem wiedziałeś, gdzie masz od razu strzelać, gdy już wszystko widziałeś celownik ci jeździł po głowach 3 graczy od konekta do shorta, później znowu celownik do głowie w konektorze

8:33 - Skanujesz smoke, ale pod koniec leci flick na głowe przeciwnika, 30 sekund później za szybko strzelasz

8:50 - wcelowany w okno, lecz typ wychodzący z konektora dostaje głowe

9:03 - niewiarygodna głowa w under, nastepny kill to jest (normalny) flick ze scouta.

9:14 - moim zdaniem zbyt szybka reakcja, nie mogłeś wiedzieć, że akurat wtedy idzie, co pokazuję, że troszkę szybciej strzelasz

No i tu już banik poleciał

Demo z 15:21 link do pobrania http://748939.node49.pukawka.pl/dem-de_mirage-1578234111-1578237235.zip

3:40 - po 1000h w csie można się odnaleźć na flashu, gdzie jednak mogą być ludzie jak jest ich w chuj na mapce, celownik jeździł, bo jak widzisz gościa to używasz myszki, aby w niego wycelować.

8:33 - normalny skan, normalne kampienie z scouta?

8:50 - na moim monitorze 144hz aż się uśmiechnąłem, na demku to wygląda śmiesznie, bo gość dostał zanim był na nim celownik, ale jak takie coś zrobić nawet na cheatach? Po prostu demko jest zlagowane o te moje 60ms i delikatny packetloss. Poza tym załączam screena, nie jestem pewien co to za liczba, ale nie chodzi o to, że demko jest w tickrate32? 

9:03 - niewiarygodna głowa? nawet gościa nie trafiłem, chciałem zrobić takiego samego flickshota jak w 8:50, ale nie wyszło ;d za drugim razem wyszło :D

9:14 - ładna akcja widziałem gościa na monitorze z dobre 150ms, a mimo to dałem radę go strzelić, przy tym jak wypracujesz sobie odruch strzelania to jakby nie myślisz i reakcja jest szybsza (wspominałem, że wbiłem d2 w lidze? - pokazuje to, że jednak jakąś tam reakcje mam i ogarniam w gierki)
image.thumb.png.b45047896c8d1c23e31f372e21f1022c.png

• Użytkownik

MOja rozpiska

3:40 wedlug mnie czysty fart. Skanowal poprostu na fleshu z nadzieja ze nie zginie. Na koncu wygladalo troche jak Wh lecz dobrze opanowal spraya i jakos zabil. b-

8:33- nic b-

8.42- widzimy przyklad aima... Celownik przeskakuje na model przeciwnika i po tym wraca na swoje miejsce b+

8.45 zbyt szybka reakcja... nawet prosy tak nie strzelaja... zobacz to w zwolnionym tepie jak to wygladalo. b+

8:50- pfff niemozliwy strzal.... Cos ten legit z stronki z czitami ktora reklamujesz nie dziala zbytnio xD b+

9.03-  byl zwykly flick. Nawet nie HS b-

9:14- zbyt szybka reakcja b+

Strasznie duzo razy pod rzad masz takie akcje nie prawda? 

Widac ze cos masz pomimo tego ze probujesz sie kryc. 

Nie wazne czy masz 1000h albo 300lvl steam.. mozesz kupic za grosze konto z 1k godzinami w csgo za grosze i czitowac na nich.

dostajesz perma tak czy siak za reklamowanie czitow w nicku (grupa) 

Droga administracjo jezeli wam przeszkadza ta reklama mozecie usunac zdj. :D

Zrzut ekranu (6)_LI.jpg

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]