Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Imię: Wiktor Wiek: 19 lat Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Obecnie serwer nie posiada opiekuna a jak wiemy @Trivor czy @Mgielka mają już sporo obowiązków więc przydałaby się osoba która ich trochę odciąży i będzie doglądała serwer jak i dział na forum. Dlatego oferuję dodatkową parę rąk do pomocy. Ostatnio trochę mniej czasu poświęcam grając w cs'a dlatego myślę że opieka nad nim będzie lepszym rozwiązaniem. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: tak Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE: Od lutego nie powinno być z tym problemu. Coś o sobie: Wiktor lat 19 pochodzę z Łodzi. Interesuję się piłką nożną jak i elektryką. Obecnie uczęszczam do 3 klasy technikum o profilu elektrycznym. @Zbakane_OkO mordeczko co mogę zrobić z osobą która wchodzi sobie na aktywnym banie? Nic. Obecnie grać nie mogę dużo ponieważ nie pozwala mi na to internet mam po 200/300 pingu mieszkam w takim zadupiu że nic na to nie poradzę. Czekam na światłowód wtedy wrócę do normalniej aktywności. Co do tego że nie gram na serwerze a chcę opiekuna źle chyba odebrałeś to co napisałem. Nie chcę rezygnować z admina serwera lecz też obecnie nie mogę grać zbytnio a chcę w jakikolwiek sposób pomóc serwerowi dlatego pojawiło się to podanie. A to co się dzieję na serwerze nie problem się dowiedzieć wystarczy mieć stały kontakt z adminami lub graczami na steam. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 +Wiek +doświadczenie +przyda się opiekun +wsparcie finansowe Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Na tak +wiek +gr -placze na miksach ? +kasa ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Z tego co Oskar pisał w tym temacie: To podania na pw miały być do niego wysyłane. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nie wywiązujesz się z obowiązków admina a składasz podanie na opiekuna. 34 min na serwerze w ciągu ostatnich 7 dni. Co to za opiekun co nie przebywa na serwerze? No i ta składka od lutego, jak dla mnie powinieneś poprawić GT i złożyć podanie w lutym. Jak byś się interesował serwerem to byś zauważył ze jeden z adminów wyłapał blokadę Vac i notorycznie biega na gsj. 15 godzin temu, device napisał: Ostatnio trochę mniej czasu poświęcam grając w cs'a dlatego myślę że opieka nad nim będzie lepszym rozwiązaniem. To jest dość śmieszne chcesz zostać opiekunem bo nie przebywasz na serwerze. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Dostałeś się na FFA Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 4 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi