Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wytwarzanie odznak - problem steam.

fr0zen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam. 

Od kilku dni borykam się z pewnym problem na platformie steam, mianowicie nie mogę wytworzyć żadnej odznaki na swoim koncie. Podczas każdej próby wyświetla się komunikat z błędem widoczny na poniższym screenie. 

Odznaki próbowałem wytworzyć przez aplikację Steam, przeglądarkę Google Chrome i przeglądarkę Internet - wszystko mobilnie, niestety bez skutków. Dodatkowo używałem swojego internetu mobilnego oraz Wi-Fi, mam stałe i stabilne łącze więc wina na pewno nie leży po stronie internetu. Na koniec spróbowałem na innym urządzeniu połączonego z jeszcze innym internetem, niestety próba ta również spaliła na panewce. 

Napisałem do supportu Steam, ale z powodu, że nie dostałem od nich jeszcze żadnej odpowiedzi ani nie znalazłem rozwiązania problemu w Googlach, postanowiłem napisać ten temat. Może ktoś z Was spotkał się z czym takim lub wie co może być przyczyną tych nieudanych prób? Będę wdzięczny za każdą pomoc. 

Screenshot_2020-01-06-11-47-51.png

Edytowane przez fr0zen

K🧑💞 J👶💞

• Junior Admin
Junior Admin

Na kompie nie masz jak spróbować? 

Wyloguj się z apki na tele i zaloguj na nowo 

• Dzięki 1

heh1111.png

• Użytkownik
10 minut temu, Dusia napisał:

Na kompie nie masz jak spróbować? 

Niestety, nie posiadam PC póki co. 

11 minut temu, Dusia napisał:

Wyloguj się z apki na tele i zaloguj na nowo 

Nie pomogło, błąd dalej występuje. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Wytwarzałem odznaki na apliakcji STEAM w tamtym tygodniu i nie było problemu. Spróbuje teraz wytworzyć przez aplikacje i dam Ci znać czy to coś u Ciebie czy ogólnie jest zjebane.

EDIT. Jak widać u mnie bez problemu.  Dzisiaj próbowałeś robić odznakę czy wcześniej też i był ten błąd? 

Screenshot_20200106-165212_Steam.jpg

Edytowane przez ~FrEsH~
  • Dzięki 1
  • Użytkownik
31 minut temu, ~FrEsH~ napisał:

Dzisiaj próbowałeś robić odznakę czy wcześniej też i był ten błąd? 

Odznakę próbuję wytworzyć od wczoraj, niestety ciągle pojawia się błąd. Najwidoczniej będę musiał zaczekać na odpowiedź od supportu skoro u Ciebie wszystko działa bez zarzutów. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Poczekaj na odpowiedź, i spróbuj ponownie jutro jak nie odpiszą. Może się coś ogarnie. 

• Użytkownik

Przez 24h nie odwiedzałem steama, po tym czasie postanowiłem kolejny raz spróbować wytworzyć odznakę, efekt jak widać na screenie. Udało się za pierwszym razem, dla pewności wytworzyłem jeszcze 6 i wszystko było okej. Dzięki za zainteresowanie, problem rozwiązany, temat do zamknięcia. 

Screenshot_2020-01-07-17-09-25.png

K🧑💞 J👶💞

• 8 miesięcy temu...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]