Użytkownik fr0zen Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Od kilku dni borykam się z pewnym problem na platformie steam, mianowicie nie mogę wytworzyć żadnej odznaki na swoim koncie. Podczas każdej próby wyświetla się komunikat z błędem widoczny na poniższym screenie. Odznaki próbowałem wytworzyć przez aplikację Steam, przeglądarkę Google Chrome i przeglądarkę Internet - wszystko mobilnie, niestety bez skutków. Dodatkowo używałem swojego internetu mobilnego oraz Wi-Fi, mam stałe i stabilne łącze więc wina na pewno nie leży po stronie internetu. Na koniec spróbowałem na innym urządzeniu połączonego z jeszcze innym internetem, niestety próba ta również spaliła na panewce. Napisałem do supportu Steam, ale z powodu, że nie dostałem od nich jeszcze żadnej odpowiedzi ani nie znalazłem rozwiązania problemu w Googlach, postanowiłem napisać ten temat. Może ktoś z Was spotkał się z czym takim lub wie co może być przyczyną tych nieudanych prób? Będę wdzięczny za każdą pomoc. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez fr0zen K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Na kompie nie masz jak spróbować? Wyloguj się z apki na tele i zaloguj na nowo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 10 minut temu, Dusia napisał: Na kompie nie masz jak spróbować? Niestety, nie posiadam PC póki co. 11 minut temu, Dusia napisał: Wyloguj się z apki na tele i zaloguj na nowo Nie pomogło, błąd dalej występuje. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Wytwarzałem odznaki na apliakcji STEAM w tamtym tygodniu i nie było problemu. Spróbuje teraz wytworzyć przez aplikacje i dam Ci znać czy to coś u Ciebie czy ogólnie jest zjebane. EDIT. Jak widać u mnie bez problemu. Dzisiaj próbowałeś robić odznakę czy wcześniej też i był ten błąd? Edytowane 6 Stycznia 2020 przez ~FrEsH~ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 31 minut temu, ~FrEsH~ napisał: Dzisiaj próbowałeś robić odznakę czy wcześniej też i był ten błąd? Odznakę próbuję wytworzyć od wczoraj, niestety ciągle pojawia się błąd. Najwidoczniej będę musiał zaczekać na odpowiedź od supportu skoro u Ciebie wszystko działa bez zarzutów. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Poczekaj na odpowiedź, i spróbuj ponownie jutro jak nie odpiszą. Może się coś ogarnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Przez 24h nie odwiedzałem steama, po tym czasie postanowiłem kolejny raz spróbować wytworzyć odznakę, efekt jak widać na screenie. Udało się za pierwszym razem, dla pewności wytworzyłem jeszcze 6 i wszystko było okej. Dzięki za zainteresowanie, problem rozwiązany, temat do zamknięcia. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi