Użytkownik explode Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: explode Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198264254383 Nick admina banującego: smerf Data i czas zdarzenia: 20:20, dziś Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: nie każcie mi czekać 48h tym razem Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server @Holysmurf Edytowane 6 Stycznia 2020 przez explode Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 @Holysmurf 48H z racji że już nie jestem na posadzie UBT @SzolmiAlternator @Youmuus ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Holysmurf Opublikowano 8 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Piszę wiadomość po przeszło 48h. Ze względu na aktualny stan zdrowia nie byłem w stanie rozpisać dema gracza. Moja propozycja jest następująca jeżeli będę w stanie już dokończyć i rozpisać demo zostanie to zrobione i sprawdzone przez @KUBI. Do tego czasu można odbanować gracza. @explode - Jednak miej na uwadze że banując cię miałem duża pewność twojej winy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik explode Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) 31 minut temu, Holysmurf napisał: @explode - Jednak miej na uwadze że banując cię miałem duża pewność twojej winy. oczywiście, bo zabiłem Ciebie.. powodzenia z demem @edit Twój komentarz o pewności był równie zbędny, weź się za oglądnięcie demka Edytowane 9 Stycznia 2020 przez explode Odnośnik do komentarza
Użytkownik Holysmurf Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 1 minutę temu, explode napisał: oczywiście, bo zabiłem Ciebie.. powodzenia z demem Hmm zabicie mnie to nie kwestia twojego bana. Dodatkowo poczekaj na decyzję o unbanie i wstrzymaj się od zbędnych komentarzy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Gracz @explode Został odbanowany 1 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 12 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi