Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem". Dziś na naszym celowniku znalazła się Moderatorka czatu @tetrahydrokannabinol Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie -----> Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Nie miałem przyjemności poznać tej osoby, lecz myślę, że jest pozytywnie zwariowana, mega uprzejma, miła i godna zaufania! Anonim Użytkownika nr. 2: ---> Choinaaa spoko osóbka, można o wszystkim z nią porozmawiać, wyżalić się, chociaż niektórych jej rad lepiej nie stosować?. Ma specyficzny charakter i to ją wyróżnia, dosyć szybko nawiązałem z nią kontakt więc chyba nadajemy na tych samych falach XDD. Czasem lubię ją pocisnąć, ale zbyt dużo o mnie wie, soo muszę być dla niej miły XD. A, no i ma fajne bombki ? Pozdro zjebusie od tego, który ma miano podrywacza i nie chcesz, żeby myśleli, że nas coś łączy❤? Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Jest miłą osóbka. Znamja jeszcze ze starego nicku gdzie dużo pisaliśmy na SB. Bardzo aktywna pani oraz można mieć z nią fajna konwersacje. Co mogę więcej dodać.. Bądź taka, jaka jesteś i się nie zmieniaj, bo jesteś spoczko osobą, która umie pożartować i ma do siebie dystans. Pozdro Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Ogólnie bardzo przyjemna osóbka, gaduła straszna Przyjemna i sympatyczna wg mnie Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Kasia to super koleżanka! da się z nią o wszystkim pogadać, bardzo ja szanuje i uwielbiam! Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Nie jestem jakoś długo na sieci i nie poznałem całej „śmietanki forum”, że tak powiem, ale na pewno moją uwagę zwróciła na SB, dodała ładne zdjęcie w dziale mis. Jedyne co mogę napisać, to wydaje się być miła, pomocna, kiedy trzeba pożartuje oby więcej takich osób na sieci. pozdrawiam cieplutko. Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Moim zdaniem mega fajna osoba, lubię ją bardzo I myślę, że tworzy fajna atmosferę na forum dzięki swojej aktywności? Anonim Użytkownika nr. 8: ---> W sumie to koleżanka ta sama ranga na forum, spoko się piszę Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Myślę ,że jest rozsądną i fajną osobą na swój sposób. Czasem powie coś chamskiego, ale głównie w celach humorystycznych. Jest kontaktowa, rozrywkowa, posiada spore poczucie humoru i dystansu. Trzyma nerwy na wodzy i jest opanowana podczas grania w lola co się nie zdarza zbyt często . Wsm to wszystko o niej co mogę ubrać w słowa Anonim Użytkownika nr. 10: ---> Troszkę ją poznałem i mogę powiedzieć, że jest miłą, kulturalną osobą. Nie miałem z nią żadnego konfliktu, a elegancko się gadało. Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Sądzę ,że jest okej osobą można z nią pożartować, pośmiać się. Ogólnie spoko laska Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Ładna, miła, zaczepia każdego na sb, zajebiste ma oczy :x 2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Łooooo tyle miłego aż mi się ciepło na serduszku zrobiło 5 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi