Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pod Ostrzałem #34 tetrahydrokannabinol

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

image.png.ba72f25cb5e828bbb269d4ba7ce70cd9.png

Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem".

Dziś na naszym celowniku znalazła się Moderatorka czatu @tetrahydrokannabinol

Zapytałam kilka osób co o niej sądzą i oto ich opinie ----->

Anonim Użytkownika nr. 1: ---> Nie miałem przyjemności poznać tej osoby, lecz myślę, że jest pozytywnie zwariowana, mega uprzejma, miła i godna zaufania! :D 

Anonim Użytkownika nr. 2: --->  Choinaaa  spoko osóbka, można o wszystkim z nią porozmawiać, wyżalić się, chociaż niektórych jej rad lepiej nie stosować?. Ma specyficzny charakter i to ją wyróżnia, dosyć szybko nawiązałem z nią kontakt więc chyba nadajemy na tych samych falach XDD. Czasem lubię ją pocisnąć, ale zbyt dużo o mnie wie, soo muszę być dla niej miły XD. A, no i ma fajne bombki ?

Pozdro zjebusie od tego, który ma miano podrywacza i nie chcesz, żeby myśleli, że nas coś łączy❤?

Anonim Użytkownika nr. 3: ---> Jest miłą osóbka. Znamja jeszcze ze starego nicku gdzie dużo pisaliśmy na SB. Bardzo aktywna pani :P  oraz można mieć z nią fajna konwersacje. Co mogę więcej dodać..
Bądź taka, jaka jesteś i się nie zmieniaj, bo jesteś spoczko osobą, która umie pożartować i ma do siebie dystans.
Pozdro <3 

Anonim Użytkownika nr. 4: ---> Ogólnie bardzo przyjemna osóbka, gaduła straszna :D Przyjemna i sympatyczna wg mnie :) 

Anonim Użytkownika nr. 5: ---> Kasia to super koleżanka!  da się z nią o wszystkim pogadać, bardzo ja szanuje i uwielbiam! 

Anonim Użytkownika nr. 6: ---> Nie jestem jakoś długo na sieci i nie poznałem całej „śmietanki forum”, że tak powiem, ale na pewno moją uwagę zwróciła na SB, dodała ładne zdjęcie w dziale mis. Jedyne co mogę napisać, to wydaje się być miła, pomocna, kiedy trzeba pożartuje :) oby więcej takich osób na sieci.
pozdrawiam cieplutko.

Anonim Użytkownika nr. 7: ---> Moim zdaniem mega fajna osoba, lubię ją bardzo I myślę, że tworzy fajna atmosferę na forum dzięki swojej aktywności?

Anonim Użytkownika nr. 8: ---> W sumie to koleżanka ta sama ranga na forum, spoko się piszę <3 

Anonim Użytkownika nr. 9: ---> Myślę ,że jest rozsądną i fajną osobą na swój sposób. Czasem powie coś chamskiego, ale głównie w celach humorystycznych. Jest kontaktowa, rozrywkowa, posiada spore poczucie humoru i dystansu. Trzyma nerwy na wodzy i jest opanowana podczas grania w lola co się nie zdarza zbyt często :P. Wsm to wszystko o niej co mogę ubrać w słowa :P 

Anonim Użytkownika nr. 10: --->  Troszkę ją poznałem i mogę powiedzieć, że jest miłą, kulturalną osobą. Nie miałem z nią żadnego konfliktu, a elegancko się gadało.

Anonim Użytkownika nr. 11: ---> Sądzę ,że jest okej osobą można z nią pożartować, pośmiać się. Ogólnie spoko laska :D 

Anonim Użytkownika nr. 12: ---> Ładna, miła, zaczepia każdego na sb, zajebiste ma oczy :x

• Lubię to! 2
  • Super 3

heh1111.png

• Użytkowniczka

Łooooo tyle miłego aż mi się ciepło na serduszku zrobiło :3

• Super 5
  • 3 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin

iGWDIJ7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]