cannabis 0101 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się J@ @Deys Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr 1 : jak Dla mnie gościu nie ogarnięty trochę Użytkownik nr 2 : Sympatyczny juniorek Z tego co dało mi się zauważyć to wypełnia swoje obowiązki jak tylko potrafi, wiadomo popełnia błędy ale jak każdy. Użytkownik nr 3 : Trochę dziecko fejmu, lecz ogólnie spoko da się z nim dogadać. Użytkownik nr 4 : Miły, z pozytywnym podejściem do życia, pomocny i dobrze sprawdza się w swoich funkcjach Użytkownik nr 5 : Cwaniak Małolat leci na rangi Ma hajs i myśli,że może wszystko Trochę nie dorósł do tej rangi co ją ma. Użytkownik nr 6 : Hmm, z tego co wiem nie najbardziej lubiany na dd2, osobiście nie znam. Wiem tyle że wchodzi na serwer żeby zrobić z 10 ssów i wychodzi Użytkownik nr 7 : Miły, sympatyczny, lecz czasami jest rozkojarzony i robi niepotrzebne rzeczy. Jest to normalny człowiek i to nie znaczy że nie popełnia błędów. Każdy je popełnia. Jest on osobą dojrzałą i doświadczoną. no ale do rzeczy deys ogólnie go zbyt dobrze nie znam wydaje się dobry, pomocny , uczciwy człowiek więcej nie mogę o nim napisać może gdy go bardziej poznam Użytkownik nr 8 :Dojrzały, J@ naszej sieci. Doświadczony w 1.6 i z naszą siecią jest już dość długo. spoko jest Użytkownik nr 9 : Ogólnie to kolega jest lekko nie ogarnięty, tak mi sie wydaje przynajmniej po tym co odpier****. Chce żeby było dobrze, niby się stara, ale trochę nie wychodzi. Użytkownik nr 10 : Spoko jest tak a szególnie te plagiaty są super i do niedawna rozdawanie ssów do nabijania statystyk według mnie jest to gimbus uwięziony w ciele 18 latka. Nie znam GO za dobrze Kolejne "Pod ostrzałem" ukażę się,gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby którą chcę wziąć pod celownik. Dziękuje za udzielanie odpowiedzi i za zainteresowanie tematem Edytowane 22 Sierpnia 2018 przez DyLu 7 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Bardzo ładnie +1 za chęci. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ TheClown [*] Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 No i gicik! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik VayaC0nDios Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Dobra robota Odnośnik do komentarza
Użytkownik Daj_browarka Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nice, 1+ za chęci oraz staranną robotę Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ah Dylu Dylu Krokodylu Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Domka Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Fajny pomysł na serię + rep za dobrą robotę Odnośnik do komentarza
Użytkownik Naaf Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 NICE ! REP + Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi