cannabis 0101 Posted August 1, 2018 cannabis Share Posted August 1, 2018 (edited) Witam serdecznie zaczynamy serię pt. "Pod ostrzałem" Dziś na celowniku znalazł się J@ @Deys Zapytałem kilku osób co sądzą na jego temat i oto ich odpowiedzi : Użytkownik nr 1 : jak Dla mnie gościu nie ogarnięty trochę Użytkownik nr 2 : Sympatyczny juniorek Z tego co dało mi się zauważyć to wypełnia swoje obowiązki jak tylko potrafi, wiadomo popełnia błędy ale jak każdy. Użytkownik nr 3 : Trochę dziecko fejmu, lecz ogólnie spoko da się z nim dogadać. Użytkownik nr 4 : Miły, z pozytywnym podejściem do życia, pomocny i dobrze sprawdza się w swoich funkcjach Użytkownik nr 5 : Cwaniak Małolat leci na rangi Ma hajs i myśli,że może wszystko Trochę nie dorósł do tej rangi co ją ma. Użytkownik nr 6 : Hmm, z tego co wiem nie najbardziej lubiany na dd2, osobiście nie znam. Wiem tyle że wchodzi na serwer żeby zrobić z 10 ssów i wychodzi Użytkownik nr 7 : Miły, sympatyczny, lecz czasami jest rozkojarzony i robi niepotrzebne rzeczy. Jest to normalny człowiek i to nie znaczy że nie popełnia błędów. Każdy je popełnia. Jest on osobą dojrzałą i doświadczoną. no ale do rzeczy deys ogólnie go zbyt dobrze nie znam wydaje się dobry, pomocny , uczciwy człowiek więcej nie mogę o nim napisać może gdy go bardziej poznam Użytkownik nr 8 :Dojrzały, J@ naszej sieci. Doświadczony w 1.6 i z naszą siecią jest już dość długo. spoko jest Użytkownik nr 9 : Ogólnie to kolega jest lekko nie ogarnięty, tak mi sie wydaje przynajmniej po tym co odpier****. Chce żeby było dobrze, niby się stara, ale trochę nie wychodzi. Użytkownik nr 10 : Spoko jest tak a szególnie te plagiaty są super i do niedawna rozdawanie ssów do nabijania statystyk według mnie jest to gimbus uwięziony w ciele 18 latka. Nie znam GO za dobrze Kolejne "Pod ostrzałem" ukażę się,gdy zbiorę odpowiednią liczbę odpowiedzi na temat drugiej osoby którą chcę wziąć pod celownik. Dziękuje za udzielanie odpowiedzi i za zainteresowanie tematem Edited August 22, 2018 by DyLu 7 2 Link to comment
Użytkownik Rambus Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Bardzo ładnie +1 za chęci. 1 Link to comment
Użytkownik∙ TheClown [*] Posted August 1, 2018 Użytkownik∙ Share Posted August 1, 2018 No i gicik! 1 Link to comment
Użytkownik VayaC0nDios Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Dobra robota Link to comment
Użytkownik Daj_browarka Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 Nice, 1+ za chęci oraz staranną robotę Link to comment
Zasłużony .::FocuS::. Posted August 1, 2018 Zasłużony Share Posted August 1, 2018 Ah Dylu Dylu Krokodylu Link to comment
Użytkowniczka Domka Posted August 1, 2018 Użytkowniczka Share Posted August 1, 2018 Fajny pomysł na serię + rep za dobrą robotę Link to comment
Użytkownik Naaf Posted August 1, 2018 Użytkownik Share Posted August 1, 2018 NICE ! REP + Link to comment
Recommended Posts