Gość Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: jeden Imię: Dawiś Wiek (dokłada data): 18 a daty nie pamiętam sory SID: STEAM_0:1:493906709 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Nawet 24/7 moge siedzieć ale nie stać was na mnie Opisz siebie: jestem supi i nienawidze wszystkich. Dlaczego akurat Ty?: bo zmiksowany napisal ,że bierze kazdego na kolorek to czemu nie X D Czy miałeś styczność z Amxbans?: ta normalnie Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: no widze ich na kilometr wiec chyba dobrze Kontakt: pw tak o @Shezo szkoda mi Cie ;( Trudne zycie musisz mieć ;z Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Mam rozumieć że to żart tak? Oczywiście że na nie - Vac - Podanie niestarannie napisane, wręcz odrzuca twoją kandydaturę - Twoja aktywność na forum jest znikoma - Masz problemy z napisaniem ile masz lat, w tamtym roku miałeś 20 a teraz 18 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 na tak: + wiek + doświadczenie + mieszka w łodzi + podobno w młodości najebał popka + jako pierwszy na świecie najebał się piwem bezalkoholowym - brał udział w sexie grupowym, podobno do dziś go wszystkie dziury bolą i może być mu cięzko siedzieć na krześle i sprawdzać demo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) Oczywiście, że nie. 10-latek zamknięty w ciele dorosłego mężczyzny - w skrócie kretyn. Nie chce mu się nawet skargi pisać a co dopiero rozpisać demka czy sprawdzić ss'y komuś. W ogóle nie aktywny, podanie dla beki i tak dalej... Pierwszy do kłapania jęzorem a jak przychodzi co do czego to cichy zwierz. @jeden innych tekstów nie znasz? Przestań się powtarzać, robisz z siebie tylko większego idiotę :v Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Shezo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Podanie widać ,że dla jajec - 18 lat ,a daty nie zna? xd - aktywność -podanie w 5 min Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 10 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi