Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] Może w końcu ktoś się tym zajmie...

Shezo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: @Shezo
Nick osoby oskarżonej: @Spr!Nt^^ & ogólnie administracja StrefaSkilla.pl
Powód (opis sytuacji) : @Spr!Nt^^ w ogóle nie zajmuje się serwer to po co trzymać go na sieci? Chodzi mi tutaj o administrację jego serwera i bany na gracza @Zeniuu. @Zeniuu ciągle dostaje bany za nic od administracji serwera a sam @Spr!Nt^^ w ogóle nie raczy się tym zainteresować... wchodzi raz na 2 tygodnie i zero reakcji w danej sprawie. Administracja forum też widzę olewa to, @Trivor miał pisać do niego a wyszło tak, że wszedł na forum kilka dni później i odebrał rzekomo adminowi permisje a kilka godzin później admin, któremu rzekomo zabrał permisje znowu banuje @Zeniuu XDDD Szkoda kurwa szczępić ryja. P.S z tego co widać ten admin ciągle gra i banuje... po chuj na sieci serwer, którym nikt się nie interesuje a władzę na serwerze przejęli pseudo-admini. Na stan teraźniejszy widać, że nie ma go prawie od 2 tygodni i znając go wbije około 16 stycznia heh. Nie wiem czemu tak się dzieje, ale chyba w ciągu 3 miesięcy zająć się tą sprawą to żaden problem przecież (wystarczy poświęcić tutaj tylko 30 min czasu....)
Dowody: Wystarczy sprawdzić archiwum Strefy Banów i zobaczyć wszystko. Ta sprawa ciągnie się już od kilku miesięcy (jeszcze jak miałem UBTeam na tej sieci)... tutaj tylko jedna z nowszych akcji (ban stoi od 21 grudnia 2019 roku XDDDD):

Miejsce zdarzenia:  Chodzi o jego serwer C4001.
Coś od siebie:  Zróbcie kurwa coś z tym w końcu. Jak miałem UBTeam pisałem o tym, jak zrezygnowałem to pisałem o tym i teraz piszę - kolejny zerowy odzew będzie? :O

Edytowane przez Shezo
  • Lubię to! 7
  • Super 1
  • Użytkownik

Standard przyzwyczaiłem się już do czekania o UB tygodniami. Pseudo były niby adminek dostał drgrada po czym miał admina przez ponad miesiąc, ostatnio ktoś go rozpisał po czm dostał bana na sida a dalej gra na tym samym (amx bana nie jest powiązany z serwerem sprinta albo huo wie). @Trivorpo co trzymać ten serwer na sieci jak i tak 0 zainteresowania jest ze strony właściciela, który nawet nie chce nowego opiekuna bo mówi że coś spierdoli ...

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

Jak mi nie odpisze do 11.01 to serwer zostanie usuniety z sieci

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Dzięki 2
  • Użytkownik

I jak tam? Widzę, że wszedł po kilku tygodniach na forum dał mu UB i znowu wyszedł i wróci może za 3 tygodnie XD Chociaż Ci odpisał? P.S 11.01 jest dzisiaj ;D

• Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

Widzę, że trzeba na tym forum oznaczać żeby ktoś zaczął zauważać coś X-D @Trivor 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Kurła... kolejki dłuższe niż w monopolowym. To jak w końcu? Będziemy tak co 24h refreshować aż w końcu za 10 razem ktoś odpisze? XD

• Właściciel
Właściciel
3 minuty temu, Shezo napisał:

Kurła... kolejki dłuższe niż w monopolowym. To jak w końcu? Będziemy tak co 24h refreshować aż w końcu za 10 razem ktoś odpisze? XD

Poganiać możesz kogoś innego ;) Skoro nie dałem odpowiedzi to znaczy, że sprawa nie została zakończona, nie muszę cię informować na bieżąco.

Sprawę zacząłem wyjaśniać od razu jak zobaczyłem temat, dał mi znać że ogarnięte, mój błąd że nie dopytałem co dokładnie "ogarnął". Czekam na odp.

ImZPtcE.png

5QTklmN.png

• Wow! 1
  • Użytkownik

Jak tam @Trivor dalej 0 kontaktu? 

@Trivor Flagi miały być podobno już zabrane miesiąc temu, miał adma cały czas i grał na wh 

Edytowane przez Zeniuu
  • Właściciel
Właściciel

UZ1LwT4.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

iRXztOA.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]