Użytkownik Spayket Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Twój nick:Spayket_Player Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199017615468/ Nick admina banującego:szołmi alternatorツ Data i czas zdarzenia:16:50 Serwer (mod):mirek Opis sytuacji:gram sobie i dostaje bana z powodem "spayket Slayer Vac to vac koniec tego nie zmienisz +multikonto" wytłumaczy mi ktoś powód bana bo nie rozumiem? Wycinek z konsoli:nie posiadam pisze tylko you are banned 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 ajaj serio myśli że jestem taki głupi Slayer ? dostałes vaca zrobiłeś 2 konto a wiesz skąd wiem bo zdradziłeś się jak mallac do ciebie powiedział chodz na discorda a ty się odezwałeś wiesz głosu nie zmienisz no więc dziękuj unbana nie będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spayket Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @SzolmiAlternator Dalej nie wiem o kim mówisz czekam na powód bana jak mi nie wierzysz moge wejsc na csa i ci udowodnic ze nie jestem tym za kogo mnie uwazasz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 DAJCIE MI TE UB A NIE BANUJECIE INNYCH LUDZI JESZCZE 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 CHCE POGRAC NA STREFIE SKILLA MUJ ULUBIONY SERWER Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 a wiec tak 00:26 - Wbija na tego discorda gosciu // hmm do bardzo dziwne ale twój glosy jest w 99.9% podobny do slayer hmm czyzby to przypadek 00:30 Szatan kur*wo nic nie slyszales // ja nie mam nic do dodanie jestes tym samym chlopem co go zbanowalem nie odbanuje cie dostales vaca a za vaca unbanow nie ma a jak bedzie dalej robic multikonto to dalej bedziesz banowany Link do demka: https://www91.zippyshare.com/v/F59ZeGkQ/file.html Pozdrawiam Szołmi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spayket Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @SzolmiAlternator Jak chcesz to możemy wejść na jakiegoś dsc lub ts Odnośnik do komentarza
Użytkownik niggerslayer Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 ej dostane te ub czy nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 @Dusia Proszę o zamknięcie tematu Gracz zbanowany Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi