Użytkownik mallac Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: mallac Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/mallacHEHE/ Nick admina banującego: @FURIO Data i czas zdarzenia: 11.01.2020 godzina 21:20 Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: Admin @FURIO jak wbił na serwer jakaś to będzie 21:15 coś takiego gadał że mnie rozpierdoli + zniszczy potem chłop pisał że mam jakieś FAKE konto FAKE godziny FAKE pochwały a potem sam nie wiedział co gadał potem mnie przezywał że mam 15 lat i coś tam pisał na chat Wycinek z konsoli: - EDIT: 25-latek a tak odpierdala sam się zaczyna potem mnie banuje nawet nie wiem za co bo sourcebans ( http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/ ) Edytowane 11 Stycznia 2020 przez mallac EDIT Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Byłem przy całej sytuacji i nie widziałem wyzwisk żadnych napisał że masz pewnie 15 lat czy coś takiego i nic więcej a ty bana dostałeś za napisanie coś o jego córce więc jak dla mnie nie powinno być ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Teraz, Ice Scream napisał: Byłem przy całej sytuacji i nie widziałem wyzwisk żadnych napisał że masz pewnie 15 lat czy coś takiego i nic więcej a ty bana dostałeś za napisanie coś o jego córce więc jak dla mnie nie powinno być ub On gadał jak cb nie było pobierz demko to zobaczysz Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dziękuję bo robię się offtopic Teraz tak za to że zwyzywała jego dziecko nie wejdziesz już na serwer ban pozostaje perm ponieważ trzeba mieć trochę kultury w sobie a nie być takim 15 letkim rozkaprysionym dzieciakiem Temat do zamknięcia gracz zbanowany @Dusia Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 @SzolmiAlternator w sumie jebac cb nic nie robisz na serwie gram tam min 7 dni i ciebie wgl nie ma wiec polecam pobrac demko i zobaczysz co gadaj zjeb jebany lukaszek ktory rucham jego corke nawet nie umiecie znabowac mnie za cheaty bo admin nic nie ogarnia na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Kurwa ziomek teraz to już sam sobie dopierdalasz do pieca tym co piszesz. Dam ci rade przeczytaj jeszcze raz co napisałeś spocony bambusie Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Godzinę temu, Findelek napisał: Kurwa ziomek teraz to już sam sobie dopierdalasz do pieca tym co piszesz. Dam ci rade przeczytaj jeszcze raz co napisałeś spocony bambusie Ryj tam kutasie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Spoko prowokuj dalej, zobaczymy czy będziesz taki wyszczekany, jak do Ciebie zadzwonię 682 fajna końcówka co nie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 43 minuty temu, Findelek napisał: Spoko prowokuj dalej, zobaczymy czy będziesz taki wyszczekany, jak do Ciebie zadzwonię 682 fajna końcówka co nie? xDD chłopie se dzwon zjebusie moge w kazdej chwili zmienic nie wiesz co to numerloger XDDDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 w sumie ktos nie powiem kto gral u was z vackiem na cs wiec dobrego macie anty cheata + zabezpieczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 7 godzin temu, FURIO napisał: Nie wiem czy mieszkasz w tym Gnieźnie czy nie ale mam do Ciebie 238 KM czyli około 3h jazdy czyli tak na prawdę rzut beretem jak dla mnie a jak nie znajdę czasu to mój brat mieszka w Poznaniu i będzie miał bliżej do Ciebie. 7 godzin temu, FURIO napisał: po 1. Ty nigdy takiej pięknej księżniczki się nie dorobisz po 2. Teraz pomyślcie wszyscy na tej sieci ? gość dodaje zdjęcie dziecka i pisze czy to kiedyś robiła lub że wystawi dziecko na allegro. jak byście nagrodzili Tego pana ? odpowiedzcie sobie sami ja nie udostępniam jego matki ojca siostry czy coś tylko jego osobistą Twarz by pokazać wszystkim jak wygląda domniemany chłop który twierdzi że admini się go boją bo on może coś im zrobić. Dlatego pokazałem aby admini po prostu zobaczyli Twarz osoby która im grozi żeby w razie czego mogli się chronić jak by go zobaczyli. 3. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych to warunek korzystania z wielu usług internetowych, jak gry czy media społecznościowe. Nowe unijne przepisy przewidują, że by móc ją dawać samodzielnie, trzeba skończyć 16 lat. Państwa członkowskie mogą jednak obniżyć ten wiek do 13 lat. Moja córka ma 3,5 roku nie jest uprawniona do podejmowania samodzielnych decyzji czy wyrażania zgody na udostępnianie wizerunku bądź danych osobowych. 191a Kodeksu karnego mówi o tym, że przestępstwem jest umyślne rozpowszechnianie wizerunku osoby nagiej bez jej zgody. Grozi za to kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do 5 lat. Prawo chroni też wizerunek dziecka. Osoby, także dzieci, które widnieją na udostępnianej fotografii, powinny się godzić na taką publikację. <<<<<<<< A moja córka nie jest uprawniona do wyrażanie zgody więc decydują o tym rodzice. Dlatego też daję ci czas do 10 rano jutro aby zdjęcie mojej córki znikło z sieci. Kto chce ją zobaczyć może na profilu moim :). A Jeżeli tego nie zrobisz to ci tak zrobię koło dupska że rodzice to się załamią psychicznie przez Ciebie i ci tak wpierdolą że będziesz jadł na leżąco bo na dupsko nie usiądziesz a mojej córce będziesz wysyłał słodycze tygodniowo w takich ilościach na które Cie nie stać jeszcze. A jak dobrze zapłacę adwokatom to wpierdolimy Cię do ośrodka i Cie tam tak wyćwiczą że będziesz kurwa płakać i lać pod siebie każdej nocy uwierz mi nie znasz mnie mało osób zresztą mnie stąd zna. Ale napisałem w podaniu kiedyś że jestem konsekwentny a Ty teraz poniesiesz konsekwencje to nie są stare czasy ze zrestartuje się ruter od neta i ma się inne IP. Nie wiem czy mieszkasz w tym Gnieźnie czy nie ale mam do Ciebie 238 KM czyli około 3h jazdy czyli tak na prawdę rzut beretem jak dla mnie a jak nie znajdę czasu to mój brat mieszka w Poznaniu i będzie miał bliżej do Ciebie. 4. mam porobione screnny wszystkie plus dostanę IP Twoje żeby Cię szybciej zlokalizować i uwierz mi to prawdopodobnie ostatnia rozmowa na forum kolejna rozmowa to w inny sposób Pamiętaj czas do 10 rano. i Weź sobie to do serca bo ja serio nie żartuję nie jestem jakimś małolatem. chlopie chuja mozesz mi zrobic z moim gengem z ksw bedziesz ty rozjebany w sumie ip wyciel z mc serwerow tez mam tylko podje na tsa na psgaming i odrazu mam twoje ip :(((( Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi