GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Giganci intelektu powracają i dziś oświecą nas w takich skomplikowanych sprawach jak działanie magnesów, geografia Stanów Zjednoczonych oraz tankowanie samochodu. #1. Nie będę palił przez tydzień. Współczuję mojej wątrobie #2. Wczorajszej nocy rozmawiałem z dziewczyną, która była przekonana, że Afryka to fikcyjne miasto z Króla Lwa. Moja wiara w ludzkość została zachwiana #3. Kierowca nie pamięta, z której strony ma wlew paliwa. #4. - Do twarzy ci w tej czapce - To klapka sedesu #5. Mój współlokator chyba nie rozumie, jak działają magnesy #6. - Co sobie zrobiłeś? - Tatuaż #7. Bez komentarza xDDDD #8. Mam dość amerykańskiego rządu. Przeprowadzam się do Kalifornii. Pieprz się, Ameryko. #9. Ty durniu! Przypiąłeś swój rower do mojego. Zadzwoń do mnie natychmiast, albo przetnę ci linkę. CDN Źródło: http://www.pleated-jeans.com/ Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Niestety w internecie i nie tylko, spotykamy samych idiotów. :v Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi