GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Witajcie strefowicze Moja propka tak jak w tytule, dobrym pomysłem byłoby dodanie do reakcji emotki złości. Obecna słabo sie prezentuje według mnie A wygląda to tak: albo można zmienić na tak: Co tym sądzicie. ????? @Malma wiem że jest ale zawsze można coś zmienić na nowe. Edytowane 12 Stycznia 2020 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 12 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jest już "wrrr", która w sumie odpowiada temu co proponujesz więc nie widzę sensu 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ta jest spoko, to tylko reakcja po co zmieniać coś co jest S P O K O. A tak w ogóle to reakcje są anonimowane. 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 12 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nie wiem czy ktoś aż tak przywiązuje uwagę do emotek. Jak dla mnie bezsensu to zmieniać. 2 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Bez sensu zmieniać jedną minkę do reakcji, która nawet nie jest dopasowana do pozostałych, myślę, że aktualna reakcja jest lepsza od tej, co zaproponowałeś. Jak będzie nowy styl i będzie większa ilość osób za zmienieniem całego zestawu aktualnych reakcji na jakieś nowsze to można wtedy coś pomyśleć. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi