Użytkownik Szadi Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Witam, jezeli @Trivor wyrazi zgode i @Zbakane_OkO bedzie chcial ta funkcje to: Ciezko jest sie dostac do Trivora na steam forum itp przyczyn nie znam ale podejrzewam ze ma duzo spraw na glowie. Dlugo sie czeka za svipem, adminem itp (chodzi o flagi), a to moze zniechecic niektore osoby po dluzszym czasie a przeciez nie o to chodzi przeciez. Wiec czy @Zbakane_OkO moglby tez rozdawac flagi? @Trivor Nie chcialem Cie urazic w tym poscie ani nic ale sam wiesz jak jest. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Proponowałbym drugiego opiekuna @Veeon Tak samo rangę na forum. Opiekun powinien mieć dostęp aby dodawać rangi "admin" na serwerze którego jest opiekunem. Rangi urlop też nie są ściągane, można do tego wyznaczyć więcej osób. Odnośnik do komentarza
Użytkownik synof Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jestem za, jako opiekun serwera powinien mieć dostęp do FTP! I tak jak powyżej @Zbakane_OkO napisał, też powinien mieć dostęp do rozdawania rang. Dzięki za pozdrowienia, i również pozdrawiam bracie! 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 12 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 No też jestem za tym żeby opiekun miał "większe możliwości" takie jak dodawanie flag adminowi lub graczom którzy wykupili usługi na serwerze lub ich zabieranie. @Trivor co o tym sądzisz? @~FrEsH~ do ftp nie musi tylko niech da na 1s1k dostęp do bazy danych adminów i flag tyle wystarczy. @Szadi jesteś na forum gdzie jedną z formą skontaktowania się z wyższą administracją jest gg możesz mieć 12 lub 60 lat jak chcesz się z nim szybciej skontaktować to pobierzesz i napiszesz na gg jeśli nie to tego nie zrobisz proste. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Oj no nie wiem czy trivorek da dostęp do ftp Wątpię w to . A tak poza tym to polecam pisać do niego na gg bo ma ma telefonie i jest większa szansa że odpisze na gg szybciej niż na forum czy tam steam Edytowane 12 Stycznia 2020 przez ~FrEsH~ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 20 minut temu, ~FrEsH~ napisał: Oj no nie wiem czy trivorek da dostęp do ftp Wątpię w to . A tak poza tym to polecam pisać do niego na gg bo ma ma telefonie i jest większa szansa że odpisze na gg szybciej niż na forum czy tam steam A powiedz mi czy my mamy po 12 lat zeby gg uzywac? Takie rzeczy to max do czasow gimnazjum sie uzywalo mordko:D Chyba ze juz jestem starej daty to przepraszam Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Tak jak większość chyba też jestem za tym żeby opiekun posiadał flagi, wydaje mi się że @Zbakane_OkO pokazał nie raz już swoje umiejętności i szybkości dopasowanie się do sytuacji i co najważniejsze obiektywnie potrafi spojrzeć na sprawę. Tak jak @devicemówi, dostęp do bazy danych Adminów i możliwość dodawania Flag mogło by w jakimś stopniu pomóc @Trivor z mniejszym spamem o " błache sprawy ". Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 6 godzin temu, Szadi napisał: A powiedz mi czy my mamy po 12 lat zeby gg uzywac? Takie rzeczy to max do czasow gimnazjum sie uzywalo mordko:D Chyba ze juz jestem starej daty to przepraszam A powiedz mi co ma wiek do tego jakiego komunikatora używasz? I tutaj lekko obraziłeś Trivora w sumie xDDDD Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 chyba nie w temacie jestescie. od ponad miesiąca @Dusia tez dodaje flagi na serwerze itp. i sprawnie jej toidzie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ja na forum jestem ciągle, często wbijam i mało kto do mnie pisze w tej sprawie. @Zbakane_OkOdobrze wie, że falgi dodaje, a na pewno do niego piszecie,że Trivor cos długi nie odpisuje itp, więc nie mam pojęcia czemu was nie odsyła do mnie i nie informuje wgl o tym, ze mogę wam dodac (lub jak zbakane nie umie poinformować o tym nowych adminów na pw to najlepiej, żeby przy przyjętym podaniu było napisane, że po odebranie flag można się do mnie też zgłosić) @Trivor o tym samym pomyślałam @devicenie spam już i właśnie dla tego napisałam, że Zbakane dobrze wie, że ja też dodaje i siedzę ciągle na forum, więc niech zacznie przekazywać w podnaiach albo na pw jak do niego pisze żeby się do mnie zgłaszali a nie.. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 @Dusia nie chodzi o to po prostu wydaję mi się że opiekun powinien mieć większe uprawnienia. Jeżeli płaci składki, dobrze się sprawuję itp nie widzę powodu dla którego nie powinien mieć dostępu do flag. Piszą do trivora bo jest właścicielem potem do opiekuna bo myślą że ma do tego dostęp Ciebie omijają ponieważ myślą że zajmujesz się tylko forum. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 @Dusia@Trivor .... Akurat @Zbakane_OkO bardzo dobrze sprawuje sie jako Opiekun. Jak z Nim pisalem o flagach to powiedzial mi o Tobie ale 1 raz sie chyba spotykam ze Opiekun nie ma takich praw... Ludzie wplacaja hajsy za vipy svipy adma itp i czekaja bog wie ile czasu... A wiadomo ze po wplacie kasy od razu chce sie to miec i przyjemniej sie gra. Powinna byc informacje gdzies umieszczona ze do Ciebie tez mozna pisac skoro Trivor jest tak zajety... Chociaz jak sie jest Wlascicielem to powinno sie miec czas by serwa ulepszac... a przez tydzien nie czytal nic zwiazanego z serwerem dd2#2 np. propozycje... Amx_niewidka - brak! W tych czasach? Smiech troche i podejscie nie ktorych ludzi co do graczy/adminow/opiekunow daje sporo do zyczenia..... Juz raz to pisalem kiedys gdzies ale powtorze. Nie szukam tu konfliktow z nikim ale kazdy moze wyrazic swoje zdanie ( a wy mozecie je miec w dupce ) ale nie tylko mnie to wszystko juz zaczyna denerwowac delikatnie mowiac... mialem Adma na wielu sieciach/serwerach ale to co tu sie dzieje czasami wola o pomste juz nie do nieba a jeszcze wyzej... Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 zbakany nie wywiązuje się z ustaleń, które ustaliliśmy razem przy przyjmowanie go na opiekuna. jest u mnie taka możliwość, ze na poczatku dostaje sie opiekuna bez ftp, a jak wszystko będzie przebiegać sprawnie, będzie sie wywiazywal z WSZYSTKIEGO i zyska moje zaufanie to dostaje ftp. zbakany chyba wie o co chodzi:) nie lubie jak ktos nie dotrzymuje danego słowa. co do propozycji bez problemu może on je przyjmować i wysyłać tylko mi lub dusi co trzeba wgrać na serwer Zostana zamieszczone czytelne informacje u kogo można w szybkim terminie uzyskać flagi, naprawić svipa itd. co do ftp. nie mówię nie, ale pierw niech spełnia wszystkie wymogi ustalone od początku, na które sam sie zgodzil. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi