Użytkownik EURO Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Twój Nick: EURO Nick oskarżonego: LEWER IP/SID oskarżonego: Powód skargi: Niesłuszny Ban Opis sytuacji: Gracz o nicku Biały Pan cisnął innym od cweli, że kogoś zabije w grze i w życiu i inne pato teksty puszczał. Inny gracz się z nim dochodził, więc napisałem do admina "[PLAYER] [Euro]: ogarnij bialego pana cisnie od cweli itp" i dostałem bana na 30 min. Widzę, ze typ dostał bana i może to była pomyłka z moim banem, ale trochę średnia sytuacja Dowody (Demko,ssy,świadkowie): W załączeniu zrzuty z tekstów Białego Pana. Na mikro jeszcze wiecej cisnął NickEuro SteamIDSTEAM_0:0:22128032 SteamCommunity ID76561198004521792 Adres IPUkryty Typ BanaSteamID Powód Banakultury sie naucz Wykonano12.01.2020 - 18:24:43 Długość Bana30 Minut(y) (30 Minut(y)) Wygasa12.01.2020 - 18:54:43 (23 Minut(y) pozostało) Zbanowny przezlewer SteamID AdminaUkryty Zbanowany na[FFA] StrefaSkilla.pl [VIP | SVIP | RANGI CS:GO | ASYSTY | VIP STEAM | LECZENIE | LOSOWANIE VIP | KO Nowy obraz mapy bitowej (3).bmp Nowy obraz mapy bitowej (4).bmp 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 dla twojej informacji nie tylko ty dostałeś bo biały pan i jeszcze najlepszy a wyzywać jak sie chcecie to wymieńcie sie numerami telefonów a nie na serwerze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EURO Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) A w którym momencie ja kogoś wyzwałem? Zgłosiłem Tobie, że patus ciśnie innym i dostałem bana. Edytowane 12 Stycznia 2020 przez EURO Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 23 godziny temu, EURO napisał: A w którym momencie ja kogoś wyzwałem? Zgłosiłem Tobie, że patus ciśnie innym i dostałem bana. z tego co mi wiadomo to też nie przebierałeś w słowach z tego powodu również dostałeś bana dziekuje Odnośnik do komentarza
Użytkownik EURO Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Rozumiem, że możesz coś zacytować? jakiś screen? jakieś logi? Chyba, że głosy w głowie tak Tobie powiedziały? Widzę, że musiał być straszny deficyt w adminach, że go dostałeś bo ani skilla nie ma i z ogarnianiem nie za dobrze u Ciebie. Zamknijcie bo nie będę się już z betonem dochodził. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 17 minut temu, EURO napisał: Rozumiem, że możesz coś zacytować? jakiś screen? jakieś logi? Chyba, że głosy w głowie tak Tobie powiedziały? Widzę, że musiał być straszny deficyt w adminach, że go dostałeś bo ani skilla nie ma i z ogarnianiem nie za dobrze u Ciebie. Zamknijcie bo nie będę się już z betonem dochodził. nie miałem dyktafonu właczonego sory. dobra poczekamy na @Tery niech zdecyduje. ban sie skończył a ty dalej swoje. a co do tego betona to jak dla mnie powinieneś ... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi