Użytkownik qszykk Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nick z CS: Samson Admin banujący: Niezgodny! // number last Serwer: ONLY DD2 #2 Data zdarzenia: 12,01,2020 Opis sytuacji: Byłem na długiej, i zabijałem przeciwników Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1387 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'TXT' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:40455838' [AMXBans] Your IP: '79.187.218.150' [AMXBans] =============================================== Gram w cs od niedawna i jeszcze wszystkiego nie rozumiem, a chodzi o powód bana "TXT" W regulaminie znalazłem punkt 18: "Nie wchodzimy na TXT." Ale co to jest to TXT? Odnośnik do komentarza
Użytkownik synof Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Panie, wchodził Pan podwójnym skokiem na długiej na txt, czyli niedozwoloną krawędź. Na hltv widać jak stoisz na TXT- czyli tekstury. Inaczej są to takie miejsca, w których nie powinno się realnie dać wejść, a jest jednak w grze możliwe do wejścia. Wszelkie krawędzie nad bramami, koło gali i jeszcze koło respa TT przed trupem. Mam to rozpisywać? Czy dać sobie spokój? Odnośnik do komentarza
Użytkownik qszykk Opublikowano 13 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zdecydowanie proszę o rozpisanie. Co to znaczy realnie dać wejść? Czym takie miejsca różnią się od skrzynek na które też trzeba się podsadzać? Kto to ustala gdzie można, a gdzie nie? Jak na moje to twórca konkretnej mapy wiedział co robi, i do jakiej gry tworzy planszę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Po co ktoś Ci coś ma rozpisywać? Poprosiłeś żeby ktoś Ci wytłumaczył czym są txt, dostałeś odpowiedź od Admina, który Cię zbanował, więc nie wiem po co jeszcze chcesz jakiejś dyskusji, na skrzynki sobie możesz normalnie wskakiwać, za pixele będziesz dostawał bany. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi