Użytkownik NeQMaster Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Imię: Mateusz Wiek: Za niedługo 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer nie posiada opiekuna a ja bardzo bym chciał nim zostać, mam najdłuższy staż jako admin w kręgu całej obecnej administracji serwera (nie liczyć oczywiście właścicieli). Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, miałem swoje serwery. Znajomość amxx i panelu (0-10): 9/10 (nie dam rady wszystkiego zapamiętać). Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Pewnie. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, mam jeszcze 17 lat już normalnie pracuje i mieszkam samodzielnie. Bardzo kusi mnie to stanowisko bo wiem że się dobrze zaopiekuje jak i serwerem tak i osobami grającymi na nim. Jestem bardzo miłym i humorystycznym adminem, nie słyszałem na siebie ani jednej złej opinii i na forum i na serwerze, więc myślę że podołam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Jestem na tak: +Wiek +zawsze jak jest na serwerze humor sie polepsza +Znany i lubiany na forum +Długi staż w administracji Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 +wiek +znana osobistoc +ma humor +Doswiadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jestem na tak +wiek +staż na serweze +bardzo miła osoba +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 14 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Na tak. + Wiek + Staż + Doświadczenie + Składka Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zauważyłem że kuszą to Cię kolorki. - Dostałeś właściciela Na DM = zero efektów - Kolejny raz wysyłanie linków na czacie, nie znasz regulaminu - Jesteś w ubt kilka dni i kolejne podanie. Dostałeś szansę wykazać się na w/w randze, więc zajmij się nią a nie składasz podania na kolejne stanowisko. Jestem na Nie Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 14 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Obecnie na nie. Za szybko składasz podania - Zajmij się obecnymi rangami - + podanie + chęci + wiek Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 18 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ziomek... Nie z dużo? Masz wlasciciela Masz ubt Oraz masz admina... Nie lepiej poczekać i później złożyć podanie? Sorki ale jestem na Nie ponieważ masz dużo rang które są ważne i zacznij od nich. Wymagania itd na + lecz musisz poczekać. Nic do cb nie mam ale mam odczucie ze lecisz teraz na kolorki.. wybacz 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 18 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 sorry ziomek ale na nie masz już dużo rang to im poświęcaj czas i uwagę za szybko podanie składasz +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zainteresuje się ktoś tematem? @Bl@ck @Flay @Dusia @Zmiksowany Minął tydzień od napisania podania więc mam prawo się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Jestem na nie. Głównie dlatego, że dopiero co zacząłeś zajmować się GO Modem, mając już na głowie obowiązki ubt i admina. Moim zdaniem kolejne obowiązki po prostu by Cię przytłoczyły, imo - mogę się mylić. Wykaż się na obecnych posadach, utrzymuj aktywność na serwerach, wykonuj należycie swoje obowiązki jako członek UBT, a z pewnością za jakiś czas będziesz miał większe szanse na awans. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Odrzucam. Na tą chwilę nie potrzebujemy opiekuna. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi