Użytkownik Shezo Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Shezo Imię: Jakub. Wiek (dokłada data): 14.07.2002 - 17 lat. SID: STEAM_0:1:214491350 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Bardzo dużo, mogę przesiadywać do kilku godzin dziennie. Z racji iż teraz zacząłem ferie zimowe to mogę przesiadywać nawet więcej czasu. Opisz siebie: Prosty człek z różnorodnymi zainteresowania - od gier komputerowych, po muzykę i anime/mangi. Co tutaj więcej pisać - dla jednych dobra, miła osoba... dla innych wielki toxic. Dlaczego akurat Ty?: Miałem już tutaj UBTeam i żadnych skarg na mnie nie było (przynajmniej oficjalnych.. bo głównie skargi byłg na GENERAŁA ALADEENA z czego dostał degradacjęggg), jestem aktywny oraz służę pomocą. Widzę, że teraz mało aktywni są członkowie UBTeam to myślę, że jest to odpowiedni czas, żeby wrócić i przyśpieszyć tą robotę. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak (nawet tutaj). Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mocne 7/10 - pozdrawiam pseudo proplejerów pokroju użytkownika jeden. Kontakt: PW, Steam, GG, facebook (dla zaufanych). @////////Edit @GENERAL ALADEEN temat leży od 10 dni nieruszony (tak, masz rację dobrze sobie radzą). Nie mam zamiaru składać podania na jakiegokolwiek admina serwera bo nie grywam już non-stop w te tektury ;v To, że zrezygnowałem było tylko i wyłącznie moją decyzją (pełnienie funkcji przez prawie 2 miesiące "samemu" znudziło mnie więc to, że jestem niestabilny to taki unlucky argument. Prostuję tylko twoją wypowiedź. Wysyłam linka do ważnego działu żeby Cię pouczyć, że jesteś w błędzie i może twoje spojrzenie na pracę UBT się zmieni. ;D Jakoż to łatwo jest oceniać innych nie patrząc na swoją osobę. https://strefaskilla.pl/forum/39-zgłoś-czitera/ Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Shezo 2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Według mnie troche za wcześnie na takie rzeczy. To, że napiszesz parę postów na forum i zrobisz trochę szumu na sb, oraz na forumm nic nie znaczy. Dam ci małą rade zacznij na spokojnie od admina na serwerze i potem się zobaczy. Najlepiej dobrze by było, żeby podejść do tej kandydatury jak do każdej innej. Pomimo twojego doświadczenia, wieku i kilku pomniejszych atrybutów jestem w pełni przekonany że powinieneś Nam dać się lepiej poznać jako Admin. Jak na razie UB Team pomimo niskiej frekwencji , daje radę ale taka sytuacja nie może trwać wiecznie, więc w przyszłości na pewno jakaś pomoc się przyda. + Wiek + Doświadczenie - Rezygnacja z funkcji ubt - Aktywność: Wracasz po jakiejś dłuższej nieaktywnosci na forum. Pokaż swoją aktywność na nowo a nie z dupy wychodzisz z podaniem - Nie stabilny - Brak chęci Na chwile OBECNĄ JESTEM NA NIE @Shezo chętnie zobaczymy twoje rozpiski w tych trzech tematach w dziale zgłoś cheatera. Weź sobie to wszystko na spokojnie a potem pokaż że ta ranga jest dla Ciebie. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jestem na tak Jako ubt dawal sobie rade Posiada doświadczenie Podanie ładnie napisane 1 Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 14 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Na nie. - nie stabilny emocjonalnie - pisze posta za postem, niecierpliwiąc się co chwilę. - rezygnacja z UBT - mamy ferie i mi się nudzi to złożę podanie, a potem znowu rezygnacja ? - brak chęci do pełnienia funkcji. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Chęci pomocy. Brak jakieś większej ilości ubt. Doświadczenie jakieś minimalne posiadasz. Wstępnie jestem w stanie dać Ci szansę mimo niedawnego złożenia rezygnacji. Napisz do Mnie na priv podeślę Ci testowe demko. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi