Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[UBTeam] Shezo

Shezo

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:  Shezo

Imię:  Jakub.

Wiek (dokłada data): 14.07.2002 - 17 lat.

SID: STEAM_0:1:214491350

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?:  Bardzo dużo, mogę przesiadywać do kilku godzin dziennie. Z racji iż teraz zacząłem ferie zimowe to mogę przesiadywać nawet więcej czasu. 

Opisz siebie:  Prosty człek z różnorodnymi zainteresowania - od gier komputerowych, po muzykę i anime/mangi. Co tutaj więcej pisać - dla jednych dobra, miła osoba... dla innych wielki toxic.

Dlaczego akurat Ty?: Miałem już tutaj UBTeam i żadnych skarg na mnie nie było (przynajmniej oficjalnych.. bo głównie skargi byłg na GENERAŁA ALADEENA z czego dostał degradacjęggg), jestem aktywny oraz służę pomocą. Widzę, że teraz mało aktywni są członkowie UBTeam to myślę, że jest to odpowiedni czas, żeby wrócić i przyśpieszyć tą robotę. 

Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak (nawet tutaj).

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mocne 7/10 - pozdrawiam pseudo proplejerów pokroju użytkownika jeden.

Kontakt: PW, Steam, GG, facebook (dla zaufanych).

@////////Edit

@GENERAL ALADEEN temat leży od 10 dni nieruszony (tak, masz rację dobrze sobie radzą). Nie mam zamiaru składać podania na jakiegokolwiek admina serwera bo nie grywam już non-stop w te tektury ;v To, że zrezygnowałem było tylko i wyłącznie moją decyzją (pełnienie funkcji przez prawie 2 miesiące "samemu" znudziło mnie więc to, że jestem niestabilny to taki unlucky argument. Prostuję tylko twoją wypowiedź. Wysyłam linka do ważnego działu żeby Cię pouczyć, że jesteś w błędzie i może twoje spojrzenie na pracę UBT się zmieni. ;D Jakoż to łatwo jest oceniać innych nie patrząc na swoją osobę. 

https://strefaskilla.pl/forum/39-zgłoś-czitera/

Edytowane przez Shezo
  • Super 2
  • Ha ha 1

Według mnie troche za wcześnie na takie rzeczy. To, że napiszesz parę postów na forum i zrobisz trochę szumu na sb, oraz na forumm nic nie znaczy. Dam ci małą rade zacznij na spokojnie od admina na serwerze i potem się zobaczy. Najlepiej dobrze by było, żeby podejść do tej kandydatury jak do każdej innej. Pomimo twojego doświadczenia, wieku i kilku pomniejszych atrybutów jestem w pełni przekonany że powinieneś Nam dać się lepiej poznać jako Admin. Jak na razie UB Team pomimo niskiej frekwencji , daje radę ale taka sytuacja nie może trwać wiecznie, więc w przyszłości na pewno jakaś pomoc się przyda.

+ Wiek

+ Doświadczenie

- Rezygnacja z funkcji ubt

- Aktywność: Wracasz po jakiejś dłuższej nieaktywnosci na forum. Pokaż swoją aktywność na nowo a nie z dupy wychodzisz z podaniem 

- Nie stabilny

- Brak chęci

Na chwile OBECNĄ JESTEM NA NIE :)

@Shezo chętnie zobaczymy twoje rozpiski w tych trzech tematach w dziale zgłoś cheatera. Weź sobie to wszystko na spokojnie a potem pokaż że ta ranga jest dla Ciebie.

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Ha ha 1
  • Zasłużony

Jestem na tak

Jako ubt dawal sobie rade

Posiada doświadczenie

Podanie ładnie napisane

• Super 1
  • Premium
Premium

Na nie.

- nie stabilny emocjonalnie - pisze posta za postem, niecierpliwiąc się co chwilę.

- rezygnacja z UBT - mamy ferie i mi się nudzi to złożę podanie, a potem znowu rezygnacja ?

- brak chęci do pełnienia funkcji.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙
  • Chęci pomocy.
  • Brak jakieś większej ilości ubt.
  • Doświadczenie jakieś minimalne posiadasz.
  • Wstępnie jestem w stanie dać Ci szansę mimo niedawnego złożenia rezygnacji. Napisz do Mnie na priv podeślę Ci testowe demko. 
  • Super 1

4HUDjqm.png

• Zmiksowany zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik∙

NWGL1lz.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

4HUDjqm.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]