Użytkownik Shreku Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Nick: Shreku. Imię: Igor Wiek (dokładna data): 2005.09.09 SID: STEAM_0:0:135988472 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum: Dobre 5/6 godzin. Opisz siebie: Mam na imię Igor. Mam 14 lat, we wrześniu 15. Mieszkam na województwie podkarpackim, dokładniej to w stolicy Podkarpacia, Rzeszowie. Interesuję się piłką nożną oraz siatkówką, a w wolnych chwilach gram w cs 1.6 oraz projektuje ekologiczne modele samolotów, głównie z resztek śmieci. Moim hobby jest rybactwo. Wiele czasu w lecie poświęcam na połów ryb. Dlaczego akurat Ty? : Mam bardzo duże chęci pomocy członkom ubt cs 1.6 iż jest ich niewiele. Na forum przeznaczam bardzo wiele mojego wolnego czasu. Myślę, że na forum nie jestem bardzo znany, ale w przyszłości się to napewno zmieni! Dwie pary rąk to nie jedna Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Mocne 7/10. Kontakt: Forum, GG, Facebook w ostateczności. Pozdrawiam Shreku! 2 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 - Wiek chociaż jeśli chodzi o wiek nie ma znaczenia to tylko liczba. -/+ Doświadczenie jeszcze nie widziałem cie w akcji jak chcesz pomóc ubt to rozpisał byś demka w dziale zgłoś cheatera które zalegają w dziale. - Aktywny Według mnie wykaż się aktywnością na forum, żeby nie było tak jak ostatnio, że dostaniesz degradacje po krótkim czasie od otrzymania rangi za niską aktywność a nawet jej brak. Poudzielaj się tydzień, półtorej tygodnia w dziale zgłoś cheatera i wtedy ewentualnie napisz podanie ponownie. Przykro mi ale osobiście jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 kim ty jesteś? ;o Na nie; - Aktywność - Doś +/- Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jestem na tak -ogarnięta osoba -zasługuje na tą range -wiek 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik serduszko Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Jak dla mnie jestem na Tak najpierw plusy -ogarnięty w obsłudze -Miły{niekiedy} -wyluzowany minusów nie ma dziękuje pozdrawiam serducho 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Oczywiście że na tak +/- Wiek był kubi w ub więc on też da radę +ogarnięty -aktywność na forum ale na pewno poprawi Pozdrawiam Screamie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 na tak -ogarniety -aktywny -luzny chlopak -zabawny -uczciwy -wiem ze podoła 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 sprawdzilem sobie tak o od buta twojego steama -5lvl -vacban -slaby profil z tego wnioskuje ze nie masz doswiadczenia w csie -slabe podanie -wiek -doswiadczenie 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kajman Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jestem na Tak -aktywny -doświadczony w amx itp -uczciwy -śmieszek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fucktycznie Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 +spoko +zabawny +ogarnięty +wiek Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 16 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 @Shreku Zgłoś się do mnie na pw, wyślę Ci demko do oceny i to zdecyduje o tym, czy Twoje podanie zostanie przyjęte/odrzucone. Do tego momentu zamykam temat 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś się do mnie lub Zmiksowanego na pw po dane do bansa. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 17 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi