Użytkownik vipsek Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Twój nick: ?-? mrduck ▬▬ι════ﺤ Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198997011878/ Nick admina banującego: nie wiem Data i czas zdarzenia: sam teraz nie wiem bo myslalem ze dostalem kicka z powodu rezerwacji poniewaz dostalem wiadomosc wyrzucono cie z serwera czy jakos tak gdy probuje wbic na serwer mam w konsoli "banned by serwer" czy jakos tak a co dopiero dzisiaj dostalem ub Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: tak jak powyzej Wycinek z konsoli: Banned by server Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Przeciez dostałeś unbana. W bansie nie ma zadnego twojego bana aktywnego. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vipsek Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Retrying public(54.38.134.235:27015) ... Banned by server nie moge wbic wogole zrobcie cos pls bo tylko marnuje takto moj czas po co mam grac na serwie kilka nascie godzin skoro i tak pozniej dostaje jakas blokade ktorej niby nie ma Odnośnik do komentarza
Użytkownik vipsek Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 a i moge wbijac na inne serwery strefaskila tylko nie na ten Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 jak na obrazku-widac ze dostaleś ub Odnośnik do komentarza
Użytkownik vipsek Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 11 godzin temu, NeQMaster napisał: jak na obrazku-widac ze dostaleś ub dzisiaj sprawdzilem moge wbic do gry mozesz zamknac temat nie wiem moze jakis blad czy cos w kazdym badz razie rozwiazany Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi