Użytkownik MapnxyaHa Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Witam mam na imię igor i mam 15 lat (no prawie 16) pochodzę z województwa Lubelskiego Coś o mnie: z góry chce przeprosić za moją ortografie jest to spowodowane tym że mieszkałem 10 lat w Niemczech (od 4 roku życia) i niedawno wróciłem do polski więc jeszcze raz naprawdę przepraszam za moje pismo ,a teraz coś o mnie więc lubię bardzo grac w gry i to właśnie głównie w cs go gramw cs'a od 2015 roku (wtedy na brata koncie) a od 2017 a dokładnie w moje urodziny czyli 25.kwietnia.2017 dostałem cs'a od brata i od wtedy w sumie gram tylko w cs'a ,ale też czasami pogram se w (bynajmniej dla mnie) klasyczne gry typu Tibia (jednak w tibie już nie grałem z pół roku), CoD Black ops 1 i 2 ale również pasians (totalnie w to nie umiem grać) poza graniem w gry lubię też wychodzić ze znajomymi również swego czasy interesowałem się piłką nożną i dużo w nią grałem (to jeszcze w Niemczech) nawet grałem w paru klubach ale nazw już nie pamiętam. Teraz się uczę programować,montować filmy i robić grafiki ale też poznawać komendy np takich jakich używają admini. Dodatkowe ciekawostki: więc mieszkałem w mieście Monachium (po niemiecku München) i chodziłem tam do przedszkola,podstawówki i gimnazium ,lecz tam jak ktoś chce się dowiedzieć jest inny typ nauczania działa on tak od 4 roku życia przedszkole do 6 roku życie i potem idzie się do podstawówki ,podstawówka w Niemczech trwa 4 lata czyli o wiele krócej niż tutaj w Polsce potem jest Hauptschule,Realschule,Gimnazium zależność gdzie się pójdzie jest od poziomu umiejętności jaki się ma Hauptschule nie za dobre ,ale też nie jest tragedia. Realschule tutaj już trafiają dzieci z wyszym poziomem które są takie lekko ponad przeciętne. Gimnazium to najwyższy poziom gdzie trafiają dzieci ,,wybitne" czyli bardzo dobre ,lecz miom zdaniem Polska ma o wiele cięższy program edukacji choć co ja mogę mówić mam 15 lat no prawie 16 ale no coż mam nadziejej że się czegoś dowiedzieliście bo to co wam tu opowiedziałem to jest z mojej perspektywy/przeżyć Jak ktoś chce się jeszcze czegoś o mnie dowiedzieć to chętnie może do mnie pisać jestem bardzo otwarty na rozmów PS: jak komuś chce się poprawiać błędy to niech se oszczędzi czasu bo by mu to za długo zajęło edit: zapomniałem dodać iż gram tu od dwóch tygodni na serwerze Only mirage i gra mi się tam bardzo miło i przyjemnie Edytowane 16 Stycznia 2020 przez MapnxyaHa Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Cześć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Witaj mój imienniku! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NarratoR Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 siemanko Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ KubaPL Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Demon007 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 siemka Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Zoe Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 No hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Siema! Też mieszkam w Monachium haha Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Elo ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik paranoja Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Elo Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 elo Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Stycznia 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Cześć. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 eluwa Odnośnik do komentarza
Użytkownik szajmonejro Opublikowano 16 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Eldo mordo. Miłego bycia z nami ? Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 czesc Odnośnik do komentarza
Strefowicz AlveA Opublikowano 17 Stycznia 2020 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Eluwina Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 17 Stycznia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Hej Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 17 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi