Użytkownik Boofeq. Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Cześć! Mam propozycję na forum, a mianowicie dodanie w profilach użytkowników takiego czegoś, jak "historia nicków". Koło nicku w profilu byłby jakiś znaczek, po kliknięciu w niego, pojawiają się wszystkie nicki danego użytkownika. NA PRZYKŁAD: Ktoś wchodzi w mój profil, klika w ten znaczek, wyświetla mu się tabelka, a w niej: 18.01.2020-19.01.2020 (data zmienienia nicku) Boofeq. -----> kradne batoniki uh No i w takiej tabelce z datami były by wszystkie nicki użytkowników forum, wiem, że da się takie coś zrobić, bo było to na moim poprzednim forum. Pomogłem? Walnij plusika! Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Wyświetlanie historii zmiany nicków posiada tylko Administracja, Premium, VIP, Donator oraz ranga Zasłużony. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi