Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

odwołanie

NoWy

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: NoWy
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199001633621/
Nick admina banującego: Wiktorrr
Data i czas zdarzenia: 20.01.2020
Serwer (mod):   Only AWP                            
Opis sytuacji: grając na serwerze w obecności pewnej osoby podanej wyżej dostałem bana mimo że nie miałem nic odpalonego gdyż nic takiego nie posiadam jednak takiego dostałem, było to mniej więcej tak że zostałem jeden na jednego z pewnym graczem i poprosił o noscopy to się zgodziłem, a że tupał i strzelił wiedziałem gdzie jest i poszedłem do niego po czym sam nie wiem jak to się stało ale zabiłem na farcie co się mało zdarza i oto ten admin "Wiktorrr" pewnie pomyślał że coś mam skoro co mape robiłem około 30killi, zresztą z samego jego zachowania widziałem że się denerwował gdy go zabijałem ciągle aż nie wytrzymał i uznał mnie za odpała. jest to nie prawda dlatego pisze to odwołanie. Dziękuje bardzo
Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły.

Edytowane przez NoWy
  • Użytkownik

najmocniej przepraszam ale zaszła pomyłka przy której najmocniej przepraszam administracje jak i saku a pomyłka zaszła przez to że nie mogłem się dostać na informacje o banie i nie wiedziałem że jest jeszcze jeden admin na serwerze. w odwołaniu poprawiłem błędy i jeszcze raz najmocniej przepraszam gdyż to nie był saku ale Wiktorrr.

• Użytkownik

Zostałeś zbanowany bo moim I osoby drugiej grałeś strasznie podejrzanie I nie było to spowodowane tylko 1 akcją jak sam to ująłeś. Demko rozpiszę w wolnym czasie. No i nie denerwowałem się ;) nie wiem dlaczego tak wywnioskowałeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]