Użytkownik NoWy Opublikowano 20 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: NoWy Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199001633621/ Nick admina banującego: Wiktorrr Data i czas zdarzenia: 20.01.2020 Serwer (mod): Only AWP Opis sytuacji: grając na serwerze w obecności pewnej osoby podanej wyżej dostałem bana mimo że nie miałem nic odpalonego gdyż nic takiego nie posiadam jednak takiego dostałem, było to mniej więcej tak że zostałem jeden na jednego z pewnym graczem i poprosił o noscopy to się zgodziłem, a że tupał i strzelił wiedziałem gdzie jest i poszedłem do niego po czym sam nie wiem jak to się stało ale zabiłem na farcie co się mało zdarza i oto ten admin "Wiktorrr" pewnie pomyślał że coś mam skoro co mape robiłem około 30killi, zresztą z samego jego zachowania widziałem że się denerwował gdy go zabijałem ciągle aż nie wytrzymał i uznał mnie za odpała. jest to nie prawda dlatego pisze to odwołanie. Dziękuje bardzo Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź strefaskilla.pl aby poznać szczegóły. Edytowane 20 Stycznia 2020 przez NoWy Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @saku Zapraszam z dowodami na winę gracza 48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NoWy Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 najmocniej przepraszam ale zaszła pomyłka przy której najmocniej przepraszam administracje jak i saku a pomyłka zaszła przez to że nie mogłem się dostać na informacje o banie i nie wiedziałem że jest jeszcze jeden admin na serwerze. w odwołaniu poprawiłem błędy i jeszcze raz najmocniej przepraszam gdyż to nie był saku ale Wiktorrr. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 20 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @Wiktorrr. Czekamy na dowody @Demon007proszę żebyś powiedział adminowi żeby się wypowiedział 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik saku Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Nie no luz ziomek , nic się nie stało. Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zostałeś zbanowany bo moim I osoby drugiej grałeś strasznie podejrzanie I nie było to spowodowane tylko 1 akcją jak sam to ująłeś. Demko rozpiszę w wolnym czasie. No i nie denerwowałem się nie wiem dlaczego tak wywnioskowałeś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @Wiktorrr. Masz 29h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 @provo już wszystko wyjaśnione użytkownik dostaje unbana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ja tu dalej nie widzę wyjaśnienia Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ KubaPL Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 xdd Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Nie widzę sensu żebym miał rozpisać demko skoro wszystko zostało dogadane z Właścicielem serwera, mną i użytkownikiem Odnośnik do komentarza
Użytkownik yamato Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 1 minutę temu, KubaPL napisał: xdd kolega prosi się chyba o bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 21 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi