Użytkownik Shreku Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Nick: Shreku Wiek: 14 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Tak Doświadczenie z amx[1-10]: 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT): Jeszcze nie grałem na serwerze Link do steam (z grą cs 1.6): Nie mam cs'a na steama Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego Ty?: Serwer dopiero co powstał a już dużo graczy na nim gra. Jako iż nie ma żadnego gracza postaram się wam pomóc w ogarnięciu serwera. Początki zawsze są najtrudniejsze. Wiem, że nie mam przegranych w ogóle minut, ale zaraz po napisaniu podania idę na serwer grać i pilnować porządku na serwerze, jako gracz, a może niedługo jako admin. Kontakt: GG/Forum/Facebook w ostateczności Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem się, ale nie spełniam wszystkich. Ps. Jak narazie mam ferie i jestem obecnie na wyjeździe, dokładniej u rodziny i mam średni dostęp do komputera, maks godzinka dziennie będę na serwerze 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik szajmonejro Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Sam od siebie dam jednak na nie brak grania na serwerze masz już 3 role wiec troszkę to będzie za dużo grałem dziś na serwerze i widziałem cię z 10 minut wiec nom pograj trochę więcej to spoko może zmienię zdanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Ja tak samo niestety na Nie Masz już: -Właściciela -Admina -UBT Poza tym pograj troche na serwerze i wtedy może składaj podanie Sam bym złożył ale wolę najpierw trochę pograc ;D 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Jestem na nie. - Wiek. - Ani razu nie byłeś na serwerze. - Brak CSa na steamie. - Pełnisz już 3 funkcje na sieci, masz się czym zajmować. @NeQMaster Jak to po co komu admin… na wypadek gejów oczywiście. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez fr0zen 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ej bagno bez przesady Masz serwer 25672 Rang Zajmij się obowiązkami 0 aktywność na serwerze Po co komu admin na surfie xdxd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) -masz juz dużo obowiązków -aha masz administratora na innej sieci? -gt -/+wiek Na nie. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Deacon 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 25 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 NIE - NIe grałeś na serwie XD - Masz już czym się zajmować, skup się na aktualnych zajęciach - Wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik serduszko Opublikowano 25 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 @Trivor zainteresuj się tym Na nie -nie widziałem cię na serwie -masz już czym się zajmować -lecisz na rangi pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik MasterKiller767 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Trochę lecisz na rangi kolego. -Wiek -Ns -Aktywnosc -masz tyle rang i nadal szukasz więcej na siłę? +aktywność Na Nie. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Pograj na serwerze i wtedy zloz podanie + same opinie na nie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi