Użytkownik SkalpeR Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Witam moja propozycją jest zmiana głosowania na "Elite Sieci" - Za dużo jest kategorii moim zdaniem jakby było o połowę mniej wtedy byłoby dobrze. - Maksymalnie na jedna osobę można zagłosować 3-4 razy? Bez sensu jak jest nieograniczenie można do każdej kategorii oznaczyć jedną osobę (Tak wiem że to 4FUN) - Brak zostawiania pustych kategorii (Jeśli byłoby te 15-20 kategorii) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Czy ja wiem… ketegorii faktycznie jest sporo, z kilku z nich można zrezygnować, ale na pewno nie z połowy. Co do pozostałych propozycji, to nie przekonują mnie. Jedna osoba może "pasować" do kilku kategorii i nie ma w tym nic złego. Inna sprawa jak ktoś wpisuje od góry do dołu jedną osobę, ale wtedy raczej łatwo się domyślić, że to troll. A co do braku zostawiania "pustych kategorii", nie odbierałbym użytkownikom możliwości wstrzymywania się od głosu. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez fr0zen 1 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Hmm. Może trochę przesadziłeś z połową kategorii. Tak z 5/6 gdyby usunęli było by dobrze. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 24 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zrobić 20 kategorii i co miesiąc trochę je zmieniac. Ciagle te same są według mnie nudne bo często są oznaczane te same osoby. Mogę podać propozycje jeśli by się to przyjęło. Dac możliwość głosowania na jednego użytkownika we wszystkich kategoriach jest totalnie bez sensu, max 5 razy to jest już ten próg, który jedynie mógłby się zmniejszyć nie zwiększyć. Mozliwosc zostawienia wolnych kategorii na plus bo dzięki temu więcej osób weźmie udział wiec nie ma co, chyba ze faktycznie by się je zmniejszyło i zmieniało te kategorie to już bardziej kwestia dyskusyjna aby był brak możliwości zostawienia pustego pola. ( : 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Można trochę usunąć zwłaszcza te poboczne typu, kto zasługuje na bana itd, nie wiem kogo nominować jako admin serwera czy najsurowszy admin, bo aktualnie nie gram w CSa i myślę, że osoby które biorą udział w zabawie też mają ten problem (nie wszyscy), niektóre kategorie są nieaktualne no bo na kogo mamy nominować jak jest jedna osoba aktywna to wiadomo, że ona wygra. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 @SkalpeR To zaproponuj, które by usunąć aa ja potem pomyśle czy może być i dam znać, czy usuwamy. Naa drugą propozycję się nie zgadzam, niech każdy oznacza każdego, gdzie chce, przecież nikt nie da jednej osoby od pierwszego do ostatniego punktu ;d widać wtedy, że to troll i nie bierzemy tego pod uwagę. 1. Najlepszy Wyższy Administrator (J@,Administrator,Właściciel) : 2. Najlepszy Moderator (Global Moderator) : 3. Najlepszy Właściciel serwera : 4. Najlepszy Opiekun Serwera : 5. Najlepszy członek UB TEAM : 6. Najlepszy Admin Serwera : 7. Najsurowszy Admin Serwera: 8. Najsurowszy Admin Forum (J@,Administrator,Właściciel): 9. Najlepszy Redaktor: 10. Najlepszy Redaktor (FanPage) : 11. Najlepszy Grafik : 12. Najbardziej pomocny użytkownik : 13. Najlepszy Gracz naszych serwerów : 14. Najbardziej pomysłowa osoba : 15. Największy śmieszek : 16. Największy kobieciarz : 17. Najbardziej oschła osoba : 18. Najmilsza osoba na sieci : 19. Największy No-Life : 20. Najbardziej zaufana osoba : 21. Największy maruda: 22. Największy spamer Sb: 23. Największy lizus: 24. Największy wariat: 25. Największa wariatka: 26. Największy płaczek: 27. Najładniejsza : 28. Najprzystojniejszy : 29. Zasługuje na bana : 30. Nasz przyjaciel na sieci : (tutaj można 2 osoby) 31. Osoba z którą najchętniej byś poszedł/poszła na "piwo" : (można 2 osoby) Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Z administracją zastanowimy się nad skróceniem listy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi