Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 To niezły spin kurwa. Sprawdz mnie najpierw jak ci obkrecanie myszka o 180 stopni to spin to pozderki. Dostałem bana za SPINA niby a to dlatego ze moj sensor albo ustawienia myszki sa zjebane Ale raczej jest to od myszki bo w innych grach tez mi sama skreca postacia czy cus. Najpierw mnie sprawdzcie Dostalem bana na only mirage. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Gdzie mozna wzor ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Twój nick:M A X Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/mvksiak/ Nick admina banującego:provo Data i czas zdarzenia:cos ok 2 Data: 23.01.2020 Serwer (mod): only mirage csgo Opis sytuacji:Dostałem bana za niby spina bo mnie spectowal admin. Jak cos to spin to jest czit taki ze sie krecisz i nakurwiasz a ja albo mam zepsuty sensor albo ustawienia. Najpierw mnie sprawdz a nie Wycinek z konsoli:Niewiem o co chodzi ale i tak nie mam bo cs wylaczylem bo nie ma innych serwerow z taka iloscia graczy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Max1312 @provo Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Malma @sh1nga @Sh1zOproszę o warna dla tego pana @provoa ciebie proszę o wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 @Max1312 Dostałeś bana za wh to po pierwsze, po drugie może trochę kulturki bo nie jesteśmy twoimi kolegami a po 3 bana dostałeś od @SkalpeR tylko on nie ma dostępu do banowania na serwie więc poprosił mnie abym ci go nadał 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 HAHAHAAH Najpierw to mnie sprawdz 1. 2. WH XD: Mam info,minimapka i sluchawki kurwde Jak dla ciebie to przyzwyczajenia z supreme to wh to beka troche @provo @SkalpeR Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 1. Sprawdzał cie @SkalpeR 2. Osobiscie sam widziałem tą akcje jak jechałeś za typem przez smoke Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 HAHAHA ja juz chce wyjebac pc przez okno 1 Nikt mnie nie sprawdzal 2. Macie dowody bo ja nie pamietam zebym mial na kims celownik i go zabil przez smoke czy jak by sie skonczyl Najpierw mnie sprawdzcie z moją świadomoscią i moje pliki Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nie rozumiem, po co się zemną kłócisz? Skąd wiesz że nikt cie nie sprawdzał? Byłeś na midzie po terro był smoke na okno, gracz po stronie ct biegł na kuchnie a ty jechałeś celownikiem po nim i próbowałeś skanować smoke. Dopóki Skalper nie powiedział że jest !replays na serwerze leciałeś na takim obv wh że aż mi cie szkoda @NeQMaster Obejrz sobie demko czy coś ale wg mnie ban słuszny -- Edit Nwm myślisz że jestem głupi czy coś? Mam doskonałą świadomość że istnieją wspomagacze których nie ma w plikach gry Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Kłoce bo beka i bym uzyl tyle kurw ale dostane zaraz bana za kulture Ostatnia akcja przed banem ty była jak byłem "kurwa" na short z typem mialem sg bo zebralem albo wtedy wymienilem za m4 smoka nie pamietam albo sie skonczyl wychylalem z shorta na mida i nie sprawdzalem miejscowek bo moj typ z shorta patrezyl awp lub scout mida boxy i wgl i jak kogos zobaczy to sie na mapce wyswietla czerwony trojkacik i niewidzialem takowego wiec wychylilem odrazy wcelowany w zakret i ten typ stal przy scianie wiec go odrazy myszką w lewo i go zabilem. Pokaż mi jakiś dowód lub mnie sprawdź Na rekru zazwyczaj sprawdzają czy umiesz sprawdzic kogos czy ma haxy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Max1312 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 "Już się nie podniecaj, sprawdzę demo i dam odpowiedź" niewiem jak to uznac prowokacja Proba bycia lepszym psychologicznie czy jak Ja bym tak napisał to bym dostał warna za kulture czy obraze admina Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Po sprawdzeniu demka, jestem w 100% pewny że gracz posiada WH. Ban zostaje 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik provo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi