Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Plugin ten dodaje jeden bankomat na resp`a CT oraz TT. Podchodząc do bankomatu możemy wybrać pieniądze (wybieranie za pomocą "use", standardowo klawisz e). Standardowa Folder ATM do addons/amxmodx/configs Plik atm_model.mdl do cstrike/models atm_max_money (optymalnie: 1200 ) - Ilość pieniędzy którą możemy wybrać (max 1200) atm_give_money (optymalnie: 300 ) - Ilość pieniędzy którą możemy otrzymać podczas wybierania. atm_maxuse_per_round (optymalnie: 3 ) - Ile razy możemy wybrać gotówkę na rundę. fakemeta cstrike Spawny bankomatu są gotowe na mapy: de_aztec de_cbble de_dust2 de_dust de_inferno de_train mini_dust2 Źródło: amxx.pl Bankomat - ATM.rar K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Golomb Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Ja jestem na Nie. Po co to komu? Ładnie wyjaśniłeś wszystko pięknie ale nikomu to nie potrzebne. *DEAD* Kutas kozla : kto uwaze ze golomb to odpal pisze #1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 No ciekawy pluginek zawsze to coś, ciekawsza gierka będzie. Można to wgrać na dd2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Golomb napisał: Ja jestem na Nie ??? Ty widzisz w jakim dziale piszesz? XD 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Golomb Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 EDYTOWAĆ NIE MOGĘ ~ @fr0zen ups Myślałem ,że dział dd2 przepraszam. *DEAD* Kutas kozla : kto uwaze ze golomb to odpal pisze #1 Odnośnik do komentarza
Premium LoveOrHate Opublikowano 24 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Moim zdaniem - niepotrzebny plugin, zwiększy tylko ilość ludzi na respie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi