Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Wzór podania o Admina: Nick:Olo.exee Imię:Olivier Wiek:16 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/server_info/145.239.23.161:27110/top_players/?query=Olo.exee Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com/profiles/76561198443975300/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Ponieważ zdarzają się takie sytuacje kiedy jakaś osoba czituje, wyzywa, i działa na szkodę serwera ja teraz wracam do gry i będę bardzo często grał. Widzę też często na serwerze administratora o nicku: maka paka który oczywiście daje sobie rade ale każda pomoc się przyda przy pilnowaniu serwera. Kontakt:Forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Oczywiście dodam, że vac ban który jest nałożony na konto nie jest za czitowanie tylko za skincahngera ps: Jeśli wam przeszkadza vac który jest nałożony na moje konto mogę bez problemu załatwić nowe konto bez vaca Wymagania: Minimum 16 lat. Obowiązkowa składka. Counter-Strike 1.6 na STEAM. Minimum 20 godzin przegranych na serwerze. Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów. Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Deacon Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Niby wszystko spoko... + Aktywność na forum. + Doświadczenie. + Ogarnięty. +/- GT takie średnie bym powiedział. Tylko ten VAC na koncie mnie zniechęca, dlatego jestem na nie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Golomb Opublikowano 23 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 +Wiek +Aktywność -Vac jeżeli vac jest na cs go z powodu czitu. Nie licz na to ,że będę pozytywnie nastawiony. Okres próbny jak dla mn. 1 *DEAD* Kutas kozla : kto uwaze ze golomb to odpal pisze #1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 +wiek +aktywny sporo(GT mieści się w wymaganej ilości xD) +jakieś tam doświadczenie ma +Trochę znany na forum +/-Ten VAC na cs:go słaby trochę, ale to jest co innego niż 1.6 i nie za czity wsm(Mój kumpel też za skinchangera dostał bana a grał czysto). Jestem na TAK przyda mi się pomoc aktywnego admina, Fresh coś pomaga ale on tak jak wspominał nie ma czasu tak dużo jak ja Czy właśnie pan skłądający to podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Na Nie Składałeś niedawno rezygnacje Jak to admin z banem Vac :-/ Jakby ci zależało na posadzie admina to ogarnąłbyś normalne konto Steam / koszt parę zł. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 No mordini pomoc by się przydała. Nie ukrywam że mam mało czasu i lubię też w wolnej chwili pograć jakieś inne gierki Ale ten vac razi mocno w oczy. Jakbyś ogarnął nowego steama pod cs 1.6 byłby sztosik. Jak dla mnie na okres próbny można przyjąć. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 OP. w sprawie skladki pisz pw 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi