Użytkownik izakOOO Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Nick: izakOOO Imię:Szymon Wiek: 15 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie Doświadczenie z amx[1-10]:10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): - poprawie Steam ID: Dopiero kupię cs na steam Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jestem miły, spokojny, przyjacielski, nie miałem doczynienia z czitami, duuużo gram no i chciałbym chociaż raz mieć admina na servie FFA Kontakt: Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Złoto. - AMXX 10/10, oczywiście... - Konto pod podanie. - Wiek. - Brak linku do GT. - Brak steam. - Brak doświadczenia. Jestem na nie. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez fr0zen K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 no przepraszam ale na nie : - amx 10/10 żart (w takim wieku) -brak steam -cytuje 50 minut temu, izakOOO napisał: , nie miałem doczynienia z czitami - pisze do mnie na serwerze zeby mu podać prywatne informacje odnośnie mojej osoby Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 24 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wszystko na -. Skoro znasz AMXX top top napisz mi plug-in Wiek- Gt- Edit XDDDDDDDD Wiesz w ogóle co to admin? ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik izakOOO Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Ludzie ja to tylko napisałem na przykładzie bo nigdy nie byłem adminem i robię to pierwszy raz więc proszę się do mnie nie pruć Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zakaz wypowiadania się we własnym podaniu NIE! Nie wydaje mi sie zebys w 100% mial opanowanego amxa Brak gt, pewnie nie wiesz gdzie jest link Brak steam Odnośnik do komentarza
Użytkownik izakOOO Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 GT-https://www.gametracker.com/player/izakOOO/54.38.58.82:27015/ Mam nowe konto od wczoraj a tak to grałem od 3 msc na innym nicku i ogarniam tak AMX na 8/10 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Obejrzyj jakieś poradniki, jest tego od cholery w internecie. Nie przyjme kogos zielonego tym bardziej ze nie ma opiekuna, a ja nie mam czasu tlumaczyc ludziom jak adminowac. Podanie wstrzymuje na czas twojej "nauki" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi