Użytkownik Szadi Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 1. Ranga na forum: Admin DD2#2 2. Powód nieobecności: 3 dni temu mialem wrocic do Cs'a ale mialem wypadek samochodowy ( nie z mojej winy ) typ Manem wjechal mi w bok ale na szczescie nic mi sie nie stalo. W piatek wieczorem zle nadepnalem noga na kraweznik myslalem ze stluczenie/zwichnienie i w sobote rano pojechalem do pracy normlanie... gdy wrocilem i zobaczylem filoletowa stope i te spuchniecie pojechalem na SOR 5h czekania!!! Okazalo sie ze noga zlamana kurwa jego mac! Postaram sie grac na tyle ile to mozliwe choc mam zakaz siedzenia z noga skierowana ku dolu.... a nie da sie tak grac bo nie mam jak... na ile mi bol pozwoli bede wchodzil na gre ale naprawde nie wiem ile dam rade... Wybaczcie ale u mnie w zyciu nieszczescia chodza parami Pozdrawiam Decyzje czy urlop czy rezygnacja ( chocby tymczasowa ) Zostawiam dla @Trivor @Zbakane_OkO @Veeon 3. Przewidywany czas nieobecności: Jak narazie mam L4 na 6 tyg 4 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi