Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja turnieju

fr0zen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Witam.

Chciałbym zorganizować turniej w CS 1.6. :) Wiem, temat wałkowany wiele razy, niestety dla większości osób, które proponowały podobny event był to ciężki plan do zrealizowania. Zapewniam, że tym razem będzie inaczej, ponieważ osobiście mam zamiar trzymać piecze nad całym turniejem. Przedstawię w skrócie mój pomysł:
*Zgłosić się do turnieju musi minimum 8 graczy (steam/nonsteam) 
*Drabinka i system rozgrywek będą odpowiednio dobrane do ilości zgłoszonych graczy
*Mecze będą rozgrywane systemie Bo3
*Mecze będą rozgrywane na mapach typu aim_
*Mecze będą rozgrywane na zasadzie Only HS (co do tego, to zrobię ankietę żeby poznać opinie graczy)
*Mapy, na których chcemy grać ustalamy między sobą - w razie problemów, mapy należy wybrać w następujący sposób: ban - ban - pick - pick - ban - ban - last (wiadomo raczej) 
*dzień spotkań gracze ustalają między sobą, ale nie później niż do wyznaczonego terminu przez organizatora (np. jeśli jest 14 dni na rozegranie wszystkich meczów w danej fazie, to nie można umawiać się na 15 dzień na przykład, logiczne)

Chyba wspomniałem o najważniejszych rzeczach, w razie czego proszę zadawać pytania, chętnie na każde odpowiem.

Co do nagród, nie ukrywam, że w tej kwestii liczę na pomoc naszej administracji. Pomyślałem, że najlepszą trójkę miło byłoby nagrodzić unikatową rangą na forum "Zwycięzca turnieju 1vs1" (lub coś w tym stylu) oraz jakąś usługą na wybranym przez nich serwerze, np.:

1 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", SVIP na wybranym serwerze na 20 dni, +20 punktów reputacji
2 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", VIP na wybranym serwerze na 20 dni, +10 punktów reputacji
3 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", VIP na wybranym serwerze na 10 dni, +10 punktów reputacji

Od siebie mogę zaoferować stabilny serwer przygotowany specjalnie pod turniej i starannie przeprowadzony event od początku aż po finał.

Na ten moment chciałbym poznać zdanie użytkowników i administracji na sam pomysł, jak się na to zapatrujecie i czy podoba wam się taka inicjatywa. Jeśli dostanę zielone światło, od razu wezmę się za organizację. 

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Wow! 1

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Jestem za zawsze to by było jakieś  urozmaicenie. Takie turnieje często cieszą się dużym zainteresowaniem graczy. Jeśli będziesz w stanie ogarniać to  by wszystko odbywało się jak trzeba to nie widzę przeszkód by taki turniej wystartował. Zwłaszcza ze masz już serwer gdzie to mogło by się odbywać. Nawet jakby trzeba było pomóc  chętnie bym to zrobił :) 

GFTePd.png

• Junior Admin
Junior Admin
W dniu 26.01.2020 o 12:52, fr0zen napisał:

2 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", VIP na wybranym serwerze na 20 dni, +10 punktów reputacji

" wybranym serwerze na 20 dni," 15 dni chyba ;d

Ii jak wszystkiego dopilnujesz to ja jestem jak najbardziej za :D 

heh1111.png

• Użytkownik∙

Jestem na tak i chce zagrać w takim meczu

• Użytkowniczka

Dobry pomysł jeszcze nie było tego  jestem na tak

• Użytkownik

Ja totalnie na taaak, to je kozak inicjatywa. Mógłbym zagrać wsm, zależy kiedy by to się odbywało hah

• Użytkownik∙

Zagram i pokaże jak się gra. Na tak

• Użytkownik

Good idea, I destroy you all good luck :PepeSwag:

• Użytkownik

robic turniej na takiej sieci jak strefaskilla, na chlopski rozum to wziac, przeciez to bedzie hvh xD

• Ha ha 1

PAPUGA.png

• Użytkownik

Jestem za, również chętny do udziału :D 

image.png.9d9423d2dc1a766434f9d0d464b106c3.png

• Premium
Premium

Jeśli masz na to pomysł i chęć organizacji to jestem jak najbardziej na tak, przyda się by coś się działo a jeśli jest ktoś chętny by trzymać nad tym piecze od a do z to grzech odmawiać. Powodzenia ;)

76561197961177126.png

• Stały Bywalec

Również jestem za :)

sygnatura.gif.08723135ea6e238cdbf69b3970322675.gif

• Użytkownik

Jeśli będę dostępny, to także, mogę wziąć udział w turnieju ;)

Zawsze to jakieś urozmaicenie i fun :D

• Użytkownik∙

Administracja porozmawia z właścicielami serwerów, czy są w stanie zaoferować zwycięzcom kilka usług na serwerze. Co do forum, jak najbardziej jesteśmy w stanie zagwarantować usługę forumową - jednak nie będzie to grupa, a Nagroda(wkrótce pojawią się nagrody na forum).

Tak więc propozycję przyjmuję i czekam na rezultaty.

@fr0zen

• Super 1
  • Radziuu zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]