Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam. Chciałbym zorganizować turniej w CS 1.6. Wiem, temat wałkowany wiele razy, niestety dla większości osób, które proponowały podobny event był to ciężki plan do zrealizowania. Zapewniam, że tym razem będzie inaczej, ponieważ osobiście mam zamiar trzymać piecze nad całym turniejem. Przedstawię w skrócie mój pomysł: *Zgłosić się do turnieju musi minimum 8 graczy (steam/nonsteam) *Drabinka i system rozgrywek będą odpowiednio dobrane do ilości zgłoszonych graczy *Mecze będą rozgrywane systemie Bo3 *Mecze będą rozgrywane na mapach typu aim_ *Mecze będą rozgrywane na zasadzie Only HS (co do tego, to zrobię ankietę żeby poznać opinie graczy) *Mapy, na których chcemy grać ustalamy między sobą - w razie problemów, mapy należy wybrać w następujący sposób: ban - ban - pick - pick - ban - ban - last (wiadomo raczej) *dzień spotkań gracze ustalają między sobą, ale nie później niż do wyznaczonego terminu przez organizatora (np. jeśli jest 14 dni na rozegranie wszystkich meczów w danej fazie, to nie można umawiać się na 15 dzień na przykład, logiczne) Chyba wspomniałem o najważniejszych rzeczach, w razie czego proszę zadawać pytania, chętnie na każde odpowiem. Co do nagród, nie ukrywam, że w tej kwestii liczę na pomoc naszej administracji. Pomyślałem, że najlepszą trójkę miło byłoby nagrodzić unikatową rangą na forum "Zwycięzca turnieju 1vs1" (lub coś w tym stylu) oraz jakąś usługą na wybranym przez nich serwerze, np.: 1 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", SVIP na wybranym serwerze na 20 dni, +20 punktów reputacji 2 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", VIP na wybranym serwerze na 20 dni, +10 punktów reputacji 3 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", VIP na wybranym serwerze na 10 dni, +10 punktów reputacji Od siebie mogę zaoferować stabilny serwer przygotowany specjalnie pod turniej i starannie przeprowadzony event od początku aż po finał. Na ten moment chciałbym poznać zdanie użytkowników i administracji na sam pomysł, jak się na to zapatrujecie i czy podoba wam się taka inicjatywa. Jeśli dostanę zielone światło, od razu wezmę się za organizację. 2 2 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Merwin Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jestem za zawsze to by było jakieś urozmaicenie. Takie turnieje często cieszą się dużym zainteresowaniem graczy. Jeśli będziesz w stanie ogarniać to by wszystko odbywało się jak trzeba to nie widzę przeszkód by taki turniej wystartował. Zwłaszcza ze masz już serwer gdzie to mogło by się odbywać. Nawet jakby trzeba było pomóc chętnie bym to zrobił Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 W dniu 26.01.2020 o 12:52, fr0zen napisał: 2 miejsce - ranga "Zwycięzca turnieju 1vs1", VIP na wybranym serwerze na 20 dni, +10 punktów reputacji " wybranym serwerze na 20 dni," 15 dni chyba ;d Ii jak wszystkiego dopilnujesz to ja jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jestem na tak i chce zagrać w takim meczu Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Dobry pomysł jeszcze nie było tego jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Ja totalnie na taaak, to je kozak inicjatywa. Mógłbym zagrać wsm, zależy kiedy by to się odbywało hah Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 30 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zagram i pokaże jak się gra. Na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik szajmonejro Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Good idea, I destroy you all good luck Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jak najbardziej za ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik dejmano Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 robic turniej na takiej sieci jak strefaskilla, na chlopski rozum to wziac, przeciez to bedzie hvh 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jestem za, również chętny do udziału Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 6 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Jeśli masz na to pomysł i chęć organizacji to jestem jak najbardziej na tak, przyda się by coś się działo a jeśli jest ktoś chętny by trzymać nad tym piecze od a do z to grzech odmawiać. Powodzenia Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 6 Lutego 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Również jestem za Odnośnik do komentarza
Użytkownik DomiNN Opublikowano 6 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Jeśli będę dostępny, to także, mogę wziąć udział w turnieju Zawsze to jakieś urozmaicenie i fun Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 7 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Administracja porozmawia z właścicielami serwerów, czy są w stanie zaoferować zwycięzcom kilka usług na serwerze. Co do forum, jak najbardziej jesteśmy w stanie zagwarantować usługę forumową - jednak nie będzie to grupa, a Nagroda(wkrótce pojawią się nagrody na forum). Tak więc propozycję przyjmuję i czekam na rezultaty. @fr0zen 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 7 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi