Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Pomoc dla Meow!.

Youmuus

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Witajcie drodzy forumowicze!

2 dni temu napisał do mnie mój dobry kolega z konkurencyjnej sieci abym opublikował ten temat. 

Pamiętajcie, że to nie jest żadna "reklama" innej sieci czy coś w tym stylu. Ta osoba aktualnie jest w bardzo ciężkiej sytuacji i naprawdę potrzebuje pomocy, więc spróbujcie otworzyć serce na drugiego człowieka i jeśli macie taką możliwość i chęć to wspomóżcie tą osobę. I pamiętajcie, że wpłaty są dobrowolne i każdy grosz jest na wagę złota!

Skopiuję treść tematu tutaj:

image.png.e0b8669dbafe4884a637b4c16a535338.png

Witam serdecznie, w takich dosyć przykrych okolicznościach.

Mianowicie nasz kolega @Meow. cierpi na zmiany mózgowe prowadzące do stwardnienia rozsiany. Dodatkowo zanik nerwu wzrokowego.

Piszę do was, ponieważ potrzebujemy pieniędzy na jego leczenie, generalnie w całej karierze forumowej, wydaję mi się, że jest to najlepsza opcja na prawdziwą pomoc dla potrzebujących kolegów/koleżanek. Leczenie nie jest tanie, dlatego nie zależy nam na tym, aby 3/4 osoby dały po 2.000zł i gitara. Dużo efektywniej jest, kiedy wszyscy dołożą od siebie przysłowiowe grosze, każda cegiełka od każdego z nas, da mu szansę na wyleczenie się z tej paskudnej choroby. 

Dodam tylko jeszcze na zakończenie, że wszyscy jesteśmy ludźmi i nauczmy się pomagać. Parę groszy od każdego z nas nic na naszych portfelach się nie odbije, a komuś może uratować życie, albo dać pełnoprawność.

Zawsze w takich sytuacjach nachodzi mnie refleksja,  jak w wieku 25 lat, można być kaleką, albo nie daj boże umrzeć w tak młodym wieku.

Dlatego proszę was w tym momencie JA, meow i cała spółka o pomoc w jego leczeniu.

Wszystkie darowizny są dobrowolne! Nikogo do niczego nie zmuszamy! Jednakże namawiam, że warto pomagać!

PayPal: [email protected]

Konto Bankowe Polskie Santander: 41 1090 2024 0000 0001 3424 6267

Konto Bankowe Niemieckie PostBank: DE52100100100372492129

Link do oryginalnego tematu

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Zasłużony

Zachęcam do wpłaty, sam już sypnąłem jakimś groszem :PepeWink:

• Super 2
  • Donator
DONATOR

Ja również zachęcam. Każdy grosz się liczy! 
I też sypnąłem groszem. ;)

• Super 2
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]