Donator Youmuus Opublikowano 26 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witajcie drodzy forumowicze! 2 dni temu napisał do mnie mój dobry kolega z konkurencyjnej sieci abym opublikował ten temat. Pamiętajcie, że to nie jest żadna "reklama" innej sieci czy coś w tym stylu. Ta osoba aktualnie jest w bardzo ciężkiej sytuacji i naprawdę potrzebuje pomocy, więc spróbujcie otworzyć serce na drugiego człowieka i jeśli macie taką możliwość i chęć to wspomóżcie tą osobę. I pamiętajcie, że wpłaty są dobrowolne i każdy grosz jest na wagę złota! Skopiuję treść tematu tutaj: Witam serdecznie, w takich dosyć przykrych okolicznościach. Mianowicie nasz kolega @Meow. cierpi na zmiany mózgowe prowadzące do stwardnienia rozsiany. Dodatkowo zanik nerwu wzrokowego. Piszę do was, ponieważ potrzebujemy pieniędzy na jego leczenie, generalnie w całej karierze forumowej, wydaję mi się, że jest to najlepsza opcja na prawdziwą pomoc dla potrzebujących kolegów/koleżanek. Leczenie nie jest tanie, dlatego nie zależy nam na tym, aby 3/4 osoby dały po 2.000zł i gitara. Dużo efektywniej jest, kiedy wszyscy dołożą od siebie przysłowiowe grosze, każda cegiełka od każdego z nas, da mu szansę na wyleczenie się z tej paskudnej choroby. Dodam tylko jeszcze na zakończenie, że wszyscy jesteśmy ludźmi i nauczmy się pomagać. Parę groszy od każdego z nas nic na naszych portfelach się nie odbije, a komuś może uratować życie, albo dać pełnoprawność. Zawsze w takich sytuacjach nachodzi mnie refleksja, jak w wieku 25 lat, można być kaleką, albo nie daj boże umrzeć w tak młodym wieku. Dlatego proszę was w tym momencie JA, meow i cała spółka o pomoc w jego leczeniu. Wszystkie darowizny są dobrowolne! Nikogo do niczego nie zmuszamy! Jednakże namawiam, że warto pomagać! PayPal: [email protected] Konto Bankowe Polskie Santander: 41 1090 2024 0000 0001 3424 6267 Konto Bankowe Niemieckie PostBank: DE52100100100372492129 Link do oryginalnego tematu 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zachęcam do wpłaty, sam już sypnąłem jakimś groszem 2 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 28 Stycznia 2020 DONATOR Autor Donator Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Ja również zachęcam. Każdy grosz się liczy! I też sypnąłem groszem. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 14 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi