Użytkownik sznapson Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nick: sznapson Imię: Mam na imię Patryk. Wiek: 18 lat. Jakich programów używasz do grafiki?: Photoshop Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dołączyłem tutaj niedawno, ale mozna zauwazyc, ze moja aktywnosc na forum jest bardzo dobra i w szybkim czasie zdobędę wszystkie wymagania, z wyjątkiem stazu, tego niestety nie dam rady nadrobić. Opisz siebie: Jestem Patryk, mam 18 lat. Aktualnie mieszkam w Chojnicach. Pracę mi nadaną wykonuje sumiennie i rzetelnie. Staram się unikać sporów, ale nie zawsze mi się to udaje. Zawsze można na mnie liczyć, chyba jeszcze nikogo nie zawiodłem. Dotrzymuje słowa, jestem osobą prawdomówną. Moim atutem jest bezinteresowna pomoc. Kiedy nie mam racji to nie dążę do tego, aby to mi przyznali racje, tylko po prostu przyznaję się do błędu. Bardzo lubię zawodowo grać w piłkę nożną lub biegać w biegach przełajowych. Nie ukrywam, że to jest moja pasja od dzieciństwa. Mam opanowaną ortografię, gramatykę jak i interpunkcję. Posiadam podstawową wiedzę języka angielskiego. W przyszłości chciałbym właśnie wyjechać do Anglii pracować, bo nie ukrywajmy, ale w Polsce jest ciężkie życie. Kiedy mnie ktoś prowokuje, a zdarza się to często - nie zwracam na to uwagi. Nikt mnie jeszcze nie wyprowadził z równowagi, prowadzę spokojny tryb życia, nie denerwuję się. Przejdźmy jeszcze do moich zainteresowań - Chciałbym rozwijać się w stronę służb mundurowych, bo na takie studia prawdopodobnie będę się wybierał. Moim marzeniem od dziecka też było zostać Policjantem lub Strażakiem - tak jest do dzisiaj. Uczę się pilnie w szkole, abym mógł to marzenie zrealizować. Co do mojego zachowania w grupie to nie ma problemu. Potrafię dostosować się do środowiska, zachowuję odpowiednią powagę w odpowiednim miejscu. No jak każdy lubię żartować - jest to moja kolejna zaleta. Umiem rozbawić kogoś tak, aby dwie strony się śmiały. Lubię a wręcz kocham pracować w grupie. Sprawia mi to przyjemność, gdy pracujemy w grupie i komuś pomogę a ktoś mi. Posiadam także umiejętność takiej pracy - bez tego to by się nie obyło. Potrafię wysłuchać obu stron i dążę do tego, aby skończył się spór. Koniec zalet, jedną z moich wad jest właśnie wywoływanie spin - od jakiegoś czasu staram się to naprawić i na razie mi się to udaje. Dlaczego akurat Ty?: Pierwszym argumentem abyście przyjęli mnie jest to, że zawsze polecenia mi zadane wykonuję natychmiastowo, bez żadnych problemów i za każdym razem staraniem się na 100% wykonać bardzo dobrze zadanie, abym później nie musiał poprawiać. Drugim argumentem jest moje opanowanie oraz unikanie kłócenia się z innymi graczami. Nigdy nikt mnie nie wyprowadził z równowagi i myślę, że utrzymam to do końca mojej przygody z grami komputerowymi. Kolejnym argumentem jest moje rozgarnięcie dotyczące przestrzegania regulaminów, zadań czy też jakiś praw.. Zawsze staram się wykonywać wszystko jak jest napisane w regulaminie. Następnym argumentem, który przemawiał by za tym, aby mnie przyjąć jest organizacja pracy. Mówię o organizacji pracy, ponieważ ona w dużej mierze wpływa na wykonywane obowiązki, czy zostaną one wykonane poprawnie i w dużym stopniu. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Moje umiejętności nie są jakieś bardzo dobre, poniewaz nie zajmuje się tym długo, ale tez nie jest najgorzej. Mysle ze 6, spokojnie mogę sobię postawić. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): https://imgur.com/a/xfbvh4o Kontakt: forum steam instagram 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jestem za przyjęciem na okres próbny. + Potrzebujemy grafików. + Prace są w miarę dobre. + Ładne podanie. -Aktywność w dziale zleceń na forum. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MasterKiller767 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jak dla mnie okres próbny +wiek +potrzebujemy grafików - / + pracę nie robią szoku ale są w porządku Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 26 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Okres próbny: aktywność na forum - aktywność w dziale - chęci + podanie + prace ładne potrzeba grafików Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jestem jak najbardziej na tak -ładne prace -brakuje grafika, obecny grafik jest nieaktywny -podanie na wielki + Odnośnik do komentarza
Użytkownik xenqq Opublikowano 26 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Pracę nawet ładne Konkretne podanie wiek Jestem na tak. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi